Head Chef - Fyri Resort of Hemsedal

Head Chef - Fyri Resort of Hemsedal

Arbetsbeskrivning

FYRI är resorthotellet som erbjuder livets goda, en upplevelse i världsklass och med helt magiska miljöer. Fantastiska kombinationer av mat & dryck, sociala miljöer, uppmuntran till gemensamma aktiviteter och en retreatupplevelse som gör att våra gäster kan lämna vardagen för en stund.

För att kunna skapa denna resort i världsklass, med en matupplevelse utan dess like, tror vi på att ha sammansvetsade team som har samma mål i sikte, att skapa stamgäster. Dessa team coachas och utvecklas utav deras positiva ledarförebilder, som med sin passion och kunskap för dem framåt. Ledaren för teamet drivs utav utveckling och ser sina dem som sina viktigaste tillgångar på resan framåt.

Nu söker vi dig som Head chef till att leda detta team.

Head Chef (HC) ansvarar för köksdriften och matupplevelsen på alla Fýris F&B outlets (Restaurang LIV, Fýris barer, banketten & vår Poolclub), det avser frukost, lunch och middag. Ansvaret innefattar både gästupplevelsen, medarbetarupplevelsen och de ekonomiska mål som sätts upp för verksamheten.

Om rollen

- Rollen är driftsfokuserad vilket innebär att huvuddelen av HC:s arbetstid är fokuserade till schemalagda driftspass i köket.

- Den viktigaste funktionen HC på Fýri har är att hålla en hög närvaro med sitt team för att coacha och leda för en högre NPS och NMI.

- Andelen administrativa timmar kontra drift kan skifta beroende på säsong, förändringar av arbetsfördelning beslutas av F&B Manager baserat på verksamhetens behov.

- HC förväntas vara bra påläst om bokningsläget i närtid och 3 månader framåt i tiden informera sina kollegor i huset och göra justeringar i bemanningen för att säkerställa både gäst och medarbetarupplevelsen såväl som de nyckeltal som budgeterats för effektivitet.

Vem är du?

Vi tror att du som har tidigare erfarenhet inom ledarskap och att bygga starka team, som har stor kunskap från det fantastiska kockyrket och även har ett öga för det visuella, kommer passa perfekt med oss. Med din ledarerfarenhet leder du ditt team tillsammans framåt, inte bara samtidigt. Genom ditt nära ledarskap ser du och tar tillvara på allas olika styrkor i ditt team. Med din goda samarbetsförmåga skapar du bra förutsättningar att bygga starka band över avdelningar, vilket skapar en enad destination.

Du rapporterar direkt till F&B manager och ansvarar för ditt team med allt från nyckeltal, dina medarbetare och deras utveckling, men även att utveckla upplevelsen och strategierna för att nå målen.

Nu tar vi matupplevelsen till nya höjder, är det du som visar vägen?

Sista ansökningsdag 25 Maj

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 maj 2023
  • Ansök senast: 25 maj 2023

Liknande jobb


Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024

Operativ Köksmästare

Operativ Köksmästare

19 november 2024