OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JIMMY’Z!
ESS Groups nästa stora destination som öppnar i Göteborg november 2022.
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.
JIMMY'Z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning, en egen biograf, musikscen, takterrass och givetvis pool club 110 meter upp i luften.
Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z. Att arbeta med JIMMY’Z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.
PACHANGA Pool Club - Högst upp i huset på våning 27-28, på en unik höjd erbjuder vi våra gäster varma pooler, sunbeds, bastu-upplevelser och en eldrelax. Inramningen är något helt annat än ett traditionellt SPA. Musiken och bemötandet tillsammans med utbudet av mat & dryck gör att upplevelsen snarare beskrivs som ett besök på en beach club... kanske i Miami.
VAD VI SÖKER
Vi söker vår framtida Head Chef som ska ansvara för köksdriften samt gäst- och medarbetarupplevelsen i köksteamet i vår pool club Pachanga.
Vi letar efter en prestigelös köksmästare som älskar att leda och utveckla gäst- och medarbetarupplevelsen till gemensam framgång.
VEM DU ÄR
Vi vill anställa dig som har viljan och känslan för hur vi gör skillnad på kvalitet och gästupplevelse, kombinerat med att du skapar trygghet och glädje i köksteamet, som leder till långa relationer och lönsamma affärer.
Det är också viktigt att du som söker, genom dina tidigare erfarenheter från liknande roller, har beteenden som motiverar, inspirerar & coachar människor runt dig.
Att du delar vår långsiktighet och nyfikenhet med JIMMY’Z är en självklarhet.
Du roas av att utveckla varumärket, dina medarbetare och dig själv under ett högt tempo med höga förväntningar och stora möjligheter.
Karaktärsdrag som blir viktiga i din roll:
Kommunikativ
Inkluderande
Strukturerad
Resultatdriven
Kostnadsmedveten
Samarbetsvillig
Flexibel
Lösningsorienterad
DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID
Rollen är en del av F&B-teamets ledningsgrupp och du rapporterar till F&B Manager.
Vi kommer mäta dig baserat från tre områden:
NMI (Nöjd medarbetarindex), NPS (Net promotor score) & NOP (Net operating profit).
LEDARSKAP & PERSONALANSVAR
- Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.
- Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt köksteam med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.
- Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.
KVALITET, STRATEGI & EKONOMI
- KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att köksprodukten levereras efter de måltal som är budgeterade.
- Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden och ständigt erbjuda en spännande matupplevelse.
- Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att köket i GOGOGAGA följer de ekonomiska mål som är budgeterat.
- Kalkyler - Du har god kunskap av att kalkylera menyer och göra lönsamhetskalkyler för bemanning.
- Inköp, Lagerhållning & Inventering - Du ansvarar för inköp till köket såsom råvaror, material & utrustning, tas emot och lagerhålls i ordning, samt att de inventeras korrekt.
- Budget & Affärsplan - Du är med i processen vid budget- och affärsplaners framtagning i nära samarbete med F&B Manager.
HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?
Tillträde för tjänsten är oktober 2022, 1 månad innan vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort. Intervjuer sker löpande.
Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor. Vill du komplettera med ett personligt brev är det givetvis uppskattat, vi ser fram emot att få lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.
Sista ansökan den 6/5!