OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JACY’Z!
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.
Jacy’z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har flera starka restaurangkoncept i huset tillsammans med många barer, en state of the art mötesanläggning, en egen biograf, musikscen, takterrass och givetvis pool club 110 meter upp i luften.
Vi är ett stort team med över 300 personer, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z. Att arbeta med Jacy’z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.
Välkommen till Archie’s!
Definitionen av vår huvudrestaurang är baserad på en familjär känsla, oavsett storlek. En opretantiös, varm känsla, där det finns något för alla. Vi älskar våra signaturer och att överraska med smaker.
I Archie’s serveras frukost, lunch, brunch och middagar, till gäster med olika besöksanledningar.
VAD VI SÖKER OCH VEM DU ÄR
Vi söker vår framtida Head Chef Archie’s & Conference Center - Jacy’z Hotel & Resort, som ska ansvara för köksdriften för Archie’s och Conference Center.
Omfattning heltid, varierande tider med dag, kväll och helg.
Vi vill anställa dig som har viljan och känslan för hur vi gör skillnad på kvalitet och upplevelse för våra gäster, kombinerat med att du skapar trygghet och glädje i köksteamet, som leder till långa relationer och lönsamma affärer.
Det är också viktigt att du som söker har, genom dina tidigare erfarenheter från liknande roller, beteenden som motiverar, inspirerar & coachar människor runt dig.
Att du delar vår långsiktighet och nyfikenhet med Jacy’z är en självklarhet.
DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID
Rollen är en del av F&B-teamets ledningsgrupp och du rapporterar till F&B Manager Ground Floors.
Du roas av att utveckla varumärket, dina medarbetare och dig själv under ett högt tempo med höga förväntningar och stora möjligheter.
Vi förväntar oss att du klarar av att vara beslutsam, i vissa lägen snabbt för nutid, och i vissa lägen proaktivt för längre framtid.
Vi kommer mäta dig baserat från tre områden:
NMI (Nöjd medarbetarindex), NPS (Net promotor score) & NOP (Net operating profit).
Ledarskap
- Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.
- Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt köksteam med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.
- Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.
Gästnöjdhet
- KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att produkten för frukost, fika, lunch & middag levereras efter satta måltal.
- Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden, och få gästerna att bli ambassadörer och vilja komma tillbaka till oss.
- Utveckling - Du leder utvecklingen av menyer för Archie’s och Conference Center utefter gästernas feedback och tillsammans med ditt teams idéer.
Operativt
- Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att Archie’s & Conference Center följer de ekonomiska mål som är budgeterat.
- Kvalitet - Du leder och coachar teamet i köket under och utanför service. Du säkerställer kvalitet och smaker samtidigt som du skapar en miljö för ditt team att växa, utvecklas och trivas i.
Karaktärsdrag som blir viktiga i din roll:
- Kommunikativ
- Inkluderande
- Strukturerad
- Resultatdriven
- Kostnadsmedveten
- Samarbetsvillig
- Flexibel
- Lösningsorienterad
Hur går vi vidare, för visst gör vi det?
Tillträde för tjänsten är omgående efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.
Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre.