OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!
Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.
Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.
Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.
Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.
Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.
Just nu söker vi en driven Head Chef till vår nya restaurang som öppnar i en unik miljö på top floor i hotellet. Du kommer också att vara med och utarbeta ett helt ny produkt i Umeå. Vi ser att du har gedigen erfarenhet från branschen och ett öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom:
• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Att koordinera, leda och fördela arbetet samt schemaläggning inom avdelningen i samråd med närmsta chef.
• Operativt arbete där du förväntas vara i driften största delen av din arbetstid och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet genom arbete i hotellets gästnöjdhetssystem.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål/merförsäljning för avdelningen, samt vara en förebild.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• Att ta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten samt menyer.
• Inventering och ansvar för att rutinerna efterlevs
• Inköp inom ramen för godkänd budget i samråd med närmaste chef.
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?
Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.
Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!
Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter.