OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Located in the center of Sweden, Sundsvall is the university city who will get a brand new hotel in 2021. A top hotel in Sundsvall in a “new” part of the city, which is still very centrally located and also right by the Selångers river.
The hotel will provide 270 rooms, restaurants, bars, rooftop terrace, spa and a large conference area, elegant and cosmopolitan with a tough edge. This Clarion Hotel should not just be a hotel. We will refine every detail and create meeting places that make life easier for the hotel’s guests. We chisel out a vibrant Living Room, a flexible and inspiring conference area, a restaurant that the guest wants to return to all hours of the day, a spectacular rooftop bar, an international spa and hotel rooms that create well-being and relaxation.
The roof bar’s design sparkles with polished brass details that meet a powerful base palette of limestone, smoked oak and a black ceiling. Gold-toned mirrors behind the bar and on the wall behind the site-built sofa create a warm background that reflect the view.
HEAD CHEF TILL NYA CLARION HOTEL SUNDSVALL
I september 2021 slår vi äntligen upp dörrarna till spektakulära Clarion Hotel Sundsvall! Nu letar vi efter de mest passionerade och drivna medarbetarna som vill vara med oss på resan för att sätta hotellet på kartan som Sveriges nya destinationshotell.
Hotellet har 270 hotellrum och en flexibel möte & eventarena samt en bankettsal på 400 kvadratmeter. Restaurangen, den unika takterrassen, hotellets spa med Rooftop pool och vårt unika vardagsrum kommer att vara de naturliga platserna att hänga på - oavsett anledning. Vi älskar Sundsvall! Därför kommer vi självklart vara en del av Sundsvall och framförallt, Sundsvall ska känna sig som en del av oss.
Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera upplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?
Just nu söker vi en kunnig, driven och kreativ Head Chef som ska vara med och sätta hotellets nya restaurang på kartan i Sundsvall. Du kommer tillsammans med teamet att vara med och utarbeta en helt ny produkt och ingå i hotellets supervisor-grupp, du rapporterar till Executive Chef.
Vid rekrytering till denna tjänst kommer stor vikt att läggas vid gastronomiska kunskaper, smaker samt förmåga att utveckla inom koncept. Arbetsprov kan därför förekomma vid intervjun.
Du har gedigen erfarenhet från arbete i restaurangkök med goda rekommendationer. Du har ett enormt engagemang, skarp kompetens och ett brinnande intresse för gastronomi. Du drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar och tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!
Vill du bli en del av vår framtid i Sundsvall? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.
---------------------------------------
I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom:
• Operativt arbete där du förväntas vara i driften största delen av din arbetstid och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet genom arbete i hotellets gästnöjdhetssystem.
• Att koordinera, leda och fördela arbetet samt schemaläggning inom avdelningen i samråd med närmsta chef.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål/merförsäljning för avdelningen, samt vara en förebild.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• Att ta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten samt menyer.
• Inventering och ansvar för att rutinerna efterlevs
• Inköp inom ramen för godkänd budget i samråd med närmaste chef.
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.
Rekrytering kommer ske löpande därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.