OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
HEAD WAITER BANQUET
Clarion Hotel Sea U kommer ha Helsingborgs bästa läge med första parkett och en magisk utsikt. Tack vare passionerade medarbetare kommer vi garanterat överträffa gästernas förväntningar. Genom att vara personliga och professionella levererar vi alltid service på högsta nivå. Vi ökar livskvaliteten för både medarbetare och gäster. Och vi har modet att tänka nytt. För vi vet att morgondagen bara är en god natts sömn bort.
Hotellet öppnar februari 2021och kommer ha 250 hotellrum plus kongresskapacitet för upp till 1200 gäster. Vår restaurang och takbar kommer vara de naturliga platserna att hänga på. Självklart kommer vi vara en del av staden och framförallt, staden ska känna sig som en del av oss. Här kommer vi skapa ett nytt vardagsrum, en plats att vara på, oavsett anledning.
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Leda och fördela arbetet under det dagliga arbetet på följande avdelningar: bankett, event och konferens (mat & dryckes serveringen).
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
• Varierande arbetstider
I tjänsten ingår:
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetstiden är fördelad på dagar/kvällar med tjänstgöring på helger enligt rullande schema.
• Leder och driver arbetet med merförsäljning i avdelningen och är en förebild.
• I samråd med närmaste chef arbeta med schemaläggning, upplärning och utbildning. Utbildningar som inte sker av HWB själv skall planeras i samråd med närmsta chef
• Dagligen registrera korrekt antal timmar i tidrapporteringssystem för all personal.
• Ansvarig för att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad
• Ansvarig för att bankning sker korrekt och att växelkassan ligger på rätt plats.
• HWB arbetar för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls
• I samråd med närmaste chef ser till att beställningar av dryck och förbrukningsvaror tillhörande avdelningen utförs.