HEAD WAITER CLARION HOTEL THE PIER

HEAD WAITER CLARION HOTEL THE PIER

Arbetsbeskrivning

HEAD WAITER FEI - PÅ NYA CLARION HOTEL THE PIER

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel®The Pier upp sina dörrar! Vi strävar efter att skapa ett hotell i internationell miljö där öst möter väst i både service, mat, inredning och möten.

Nu söker vi drivna, hungriga och ambitiösa medarbetare till vår nya restaurang Fei, som öppnar många av dina sinnen den 1 november 2022. Fei är en gastronomisk resa där öst möter väst, och är ingen vanlig restaurang, det är en unik upplevelse där gästerna möts av en livlig, festlig stämning och avnjuter en genuin kinesisk matlagning gjord på färska nordiska ingredienser, traditionella teceremonier och Baijiu cocktails.

Tillsammans med Kökschefen Frank Zhou vill vi skapa ett team som brinner för det kinesiska köket och vill bidra till en härlig stämning både mellan kollegor och gäster samt en fantastisk smaksensation och en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster.

Med elementet eld som symbol kommer restaurangen erbjuda en unik internationell mötesplats i Europas snabbast växande innovationskluster på Lindholmen i Göteborg. Fei kommer vara belägen på 10e våningen på Clarion Hotel® The Pier.

Vi söker vi en erfaren och driven Head Waiter som ska vara med och sätta hotellets nya restaurang på kartan i Göteborg. Du kommer ha en enormt viktig roll i att skapa en unik upplevelse för restaurangens gäster samt att leda teamet i att ge fenomenal service.

Du drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar och du tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom:

• Leda och fördela det dagliga arbetet unde service
• Operativt arbete där du förväntas vara i driften största delen av din arbetstid
• Du leder och driver arbetet med merförsäljning i avdelningen och är en förebild.
• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Leda och fördela arbetet samt schemaläggning inom avdelningen i samråd med närmsta chef.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål/merförsäljning för avdelningen, samt vara en förebild.
• Att tillsammans med närmsta chef ta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Kassaansvar
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet.
• Arbetstiden är fördelad på dagtid, kvällar helger enligt rullande schema.

På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?

Sök innan sista ansökningsdag den 1. augusti

Vill du veta mer om Clarion Hotel The Pier? Följ oss på Sociala Medier för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Bara i Göteborg så öppnar vi de närmaste åren utöver Clarion The Pier, Clarion Hotel Draken & Clarion Hotel Karlatornet.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel The Pier
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 juni 2022
  • Ansök senast: 1 augusti 2022

Liknande jobb


Servitris/servitör 50%

Servitris/servitör 50%

28 december 2024

27 december 2024

Servis/bar

27 december 2024

Serveringspersonal Kristianopel Resort

Serveringspersonal Kristianopel Resort

26 december 2024