OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
HEAD WAITER CONFERENCE & BANQUET TILL CLARION HOTEL UMEÅ
Den 27 september öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar! Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här välkomnas både locals och inresande in i Umeås nya pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.
Våra mål är skyhöga, och du kommer att mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag tar de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest engagerade och kompetenta medarbetarna i branschen. Är du en av dem?
Genom att arbeta på Clarion Hotel kan vi garantera dig:
• Att du kommer att omge dig med Nordens kunnigaste hotellpersonal
• Att du ingår i beslut som rör din avdelning
• Att just din åsikt spelar roll
• Att du ska uppleva genuin glädje och omsorg från dina kollegor och chefer
• Att du får den utveckling du behöver för att blomstra professionellt och personligt
• Att du får möjlighet att arbeta i hela Norden – om du vill
• Att du kommer att få arbeta i en trygg arbetsmiljö som är i ständig utveckling och förändring
Just nu söker vi en driven och ambitiös Head Waiter till vår konferens och bankettavdelning. Du kommer tillsammans med teamet att vara med och utarbeta en fantastisk upplevelse inom ramarna för våra koncept. Du har vana att arbeta med med servering, har en smittande energi och drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar. Du tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom:
• Operativt arbete där du förväntas vara i driften största delen av din arbetstid och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för våra lunchgäster, a la carte gäster och bankettgäster.
• Leda och fördela arbetet inklusive schemaläggning, tidrapportering, upplärning och utbildning inom avdelningen i samråd med närmsta chef.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta mål för avdelningen, samt vara en förebild.
• Att tillsammans med närmsta chef ta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet
• Ansvarig att alltid god hygien upprätthålls.
• I samråd med närmsta chef se till att beställningar görs
På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?
DET FINSTILTA
Sysselsättningsgrad: Tjänsten är deltid, 80%
Arbetstider: Varierande arbetstid, då de följer eventen - i huvudsak kvällstid, både vardag och helg - men även frukost och luncharbete kan förekomma.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Tillträde: Augusti 2023 eller enligt ök.
Tänk på: Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, vi hanterar endast ansökningar via vår rekryteringssite, jobb.choice.se
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Sociala Medier för spännande uppdateringar!
Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter.