OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.
Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.
Vi är över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.
HEAD WAITER - ARCHIE'S
Archie’s är Jacy’z huvudrestaurang och vår ”All day American Dining-place”. I rollen som hovmästare är du ansvarig för matsalen och kollegorna i servisen på Archies. Du säkerställer att gästen får bästa möjliga upplevelse och att ingen gäst lämnar missnöjd eller utan ha blivit uppmärksammad.
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som hovmästare innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.
DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID
- Ansvarar dagligen för bordsplacering, stationsindelning och arbetsfördelning både inför service och efter service.
- Ansvarar för och genomför, i samråd med köket, daglig briefing med teamet inför både lunch och kvällsservice.
- Ytterst ansvarig för kommunikation med gäster samt medarbetare i restaurang, kök och bar under service.
- Ansvarar för hovmästarmail och hovmästartelefon
- Ansvarar för att all tjänstgörande personal i matsal arbetar efter de uppsatta SOP:s som finns för restaurangen.
- Ansvarar för att alla medlemmar i teamet dagligen har tillräcklig och korrekt information för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.
- Ansvarar för att öppnings- och stängningsrutinerna genomförs på korrekt sätt.
- Ansvar för att timmarna som investeras varje dag av medarbetarna blir så effektiva och produktiva som möjligt.
Vem är du?
Som hovmästare jobbar du i ett team av härliga människor och har ansvaret för gästupplevelsen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras upplevelse.
Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.
Om tjänsten
Heltid 100%
Då rollen är driftsfokuserad varierar arbetstiderna mellan dag, kväll, helg.
Hur går vi vidare, för visst gör vi det?
Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv och bifogar ditt CV.
Sista ansökningsdag är 15 december, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!