OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas som bagare tillsammans med vårt glada bagarteam?
Högsäsongen går mot sitt slut och några av våra säsongsbagare lämnar oss snart. Men vi växer och har mer att göra året runt så nu har vi möjligheten att anställa en eller två nya stjärnor på helår hos oss. Vi söker nya trevliga och duktiga medarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda duktiga bagare anställning i ett riktigt året-runt-företag på ön.
Vi bakar i moderbageriet i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi och levererar frukostbröd året runt till flera av de stora hotellen i Visby.
Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn.
Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av yrket och har intresse för såväl bröd och bullar som tårtor och andra bakverk. Vi värderar hantverkskvalitet högt och använder företrädesvis lokala råvaror av högsta kvalitet. Hos oss bakas det tidiga morgnar för att förse alla våra kunder med färskt bröd till frukosten och det är viktigt att du är bekväm med tidiga bagarpass med möjlighet att varva med dagpass då och då.
Körkort är ett krav.
Tjänsten/tjänsterna är ledig med möjlighet att starta omgående och är tillsvidareanställning på ca 80% med heltid under säsong. Lägre eller högre sysselsättningsgrad kan vara möjligt för rätt profil.
Låter det som något du vill höra mer om? Hör av dig dagtid till antingen vår bagerichef Kenna Brobeck på 070 845 41 72 eller vd Arild Kleven på 073 901 39 45 eller maila oss på warfsholmbageri.klintehamn@gmail.com. Vi intervjuar och anställer fortlöpande.