OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/
Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Butiken har bland annat vunnit priser så som: ”Årets Fiskavdelning” och priset som ”Årets Matglädjebutik” vid flera tillfällen. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar och delikatesser från de bästa leverantörerna, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur, egentillverkade praliner och en hög servicenivå är genomgående i hela butiken. Sabis gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022!
Om rollen
Vi söker en medarbetare som hanterar både bageri & konditori till vår brödavdelning som verkar för att skapa en inspirerande avdelning där kunden står i centrum.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Vara delaktig i dagens bak- och konditoriproduktion
• beställnings arbete
• Fylla på varor samt vara med och utveckla sortimentet
• Tjänsten är ca 60% bageri & 40% konditori
Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna på Sabis Fältöversten så att du gillar att samarbeta över gränserna.
Din profil
• Vi ser att du har en brinnande kärlek till mat
• Glad, positiv och en lagspelare som gillar att arbeta med kollegor på samma och andra avdelningar
• Har 3 års erfarenhet av att jobba i bageri eller konditori
Vi arbetar med ständig utveckling vilket betyder att du är innovativ och driven gällande att utveckla nyheter, smaker och uppläggningar. Det är även lyhörd gentemot gästernas önskemål och synpunkter.
Ansökan
Omfattning: Tillsvidare, heltid
Arbetstider: Varierande, främst dagtid men även kvällar och helger förekommer
Tillträde: Snarast
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inga ansökningar tas emot via e-post. Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson