OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Skivarps Gästgivaregård i Skurups kommun söker en kunnig, ambitiös, lojal och kreativ kock till vårt kök. Gården är ett familjeföretag som ägs och drivs av Jeanette & Johan Bohman sedan 2003. Här finn 16 hotellrum, 2 matsalar, vinbodega och uteservering. Verksamheten är säsongsbaserad och startar runt påsk och fram till slutet av november/december.
Gästgivaregårdens kök bygger på mycket traditionell mat men med en modern touch. Vi jobbar med lokala råvaror så långt det är möjligt och om tid finnes så odlar vi örter, kryddor och bär själva. Vi har ingen lunchservering utan vi är en kvällsrestaurang. Vi arrangerar även kalas, bröllop, minnesstunder och luncher för förbokade grupper.
Under våren fr o m påskveckan har vi öppet torsdag – lördag och under sommaren varje dag. Vi söker dig som vill jobba heltid fr o m 1 juni. På gården finns ett övernattningsrum för personal då det kan vara svårt att åka med kommunala medel till och från gården under kvällar och helger. Har du egen bil så finns såklart parkering.
Är du den kock vi söker, du som har erfarenhet av a la carte-kök och allehanda matlagning som krävs i ett sådant kök, har känsla för planering och gör det, kan hantera allergener, kan arbeta självständigt likaväl som med andra kockar/kallskänk. Du kan jobba såväl i situationer då vi har väldigt mycket gäster men även då vi har färre gäster.
Skicka din ansökan till Jeanette Bohman på e-post jeanette@skivarp.com med CV och ett personligt brev. Vi tar inga ansökningar per telefon. Notera att endast ansökningar med ovanstående erfarenhet och kunskap beaktas.
Vår hemsida hittar du på www.skivarp.com