OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en frukostkock till köket.
Arbetet gäller morgonpass från kl 05.30 - kl 11.00. Tjänsten är schemalagd deltid ca 80 timmar per månad.
I arbetsuppgifterna ingår att beredning, tillagning och framdukning av frukostbuffé.
Du behöver inte vara utbildad kock eller jobbat i restaurangkök tidigare men det är en stor fördel. Viktig är att du har ett intresse för mat och gärna vill lära dig mer.
Hestraviken har 35 dubbelrum, 5 sviter, 6 konferenslokaler, en restaurang med 150 platser och ett erkänt kök. För rekreation finns relax med bastu och spa, pool, kanoter, båtar, cyklar m.m. Vi är 24 medarbetare och omsätter ca 28 miljoner. Våra gäster är både affärsgäster, konferensgäster och fritidsgäster varav ca 40% är utländska gäster. Vi ingår i Countryside Hotels och Svenska Möten.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tycker om att ha rent och snyggt omkring dig och har ett gott öga för detaljer. Du är en noggrann och ansvarsfull person.
Låter detta intressant, skicka en ansökan till oss.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Kökschef Joakim Tallbäck
0370-336802
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336800
Restaurangansvarig Jörg Forsgren
0370-336802
Hotellchef Annelie Carlsson
0370-336800
Ansvarig hotelldel Annelie Carlsson
0370-336800
0738286800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336801