OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I rollen som extra kock hos oss arbetar du vårt kök både självständigt och tillsammans med andra. Uppgifterna består av beredning och tillagning av förrätter, varmrätter, desserter, buffér, frukost, bakverk m.m. Allt från husmanskost till á la carte och festmiddagar. För rätt person erbjuder vi ett stimulerade och utvecklade arbete i ett erkänt kök där matupplevelser alltid står i centrum.
Hestraviken är ett familjeägt 4-stjärningt hotell som har 35 dubbelrum, 5 sviter, 6 konferenslokaler, en restaurang med 150 platser och ett erkänt kök. Restaurangen är både Krav- och Svanenmärkt samt rekomenderad av White Guide som en av Smålands bästa.
För rekreation finns relax med bastu och spa, pool, kanoter, båtar, cyklar m.m. Vi är 28 medarbetare och omsätter ca 27 miljoner. Våra gäster är både affärsgäster, konferensgäster och fritidsgäster varav ca 40% är utländska gäster. Vi ingår i Countryside Hotels och Svenska Möten.
Du har minst 1-2 års erfarenhet från restaurangkök, är genuint intresserad av matlagning. Att Du trivs med teamarbete och bidrar positivt i gruppen är viktigt, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är van att arbeta i ett högt tempo. Med hjälp av ditt öga för detaljer ser du ständigt möjligheter till utveckling och förbättring.
Tjänsten gäller extra arbete under helger.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Kökschef Joakim Tallbäck
0370-336802
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336800
Restaurangansvarig Jörg Forsgren
0370-336802
Hotellchef Annelie Carlsson
0370-336800
Ansvarig hotelldel Annelie Carlsson
0370-336800
0738286800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336801