Holiday Club i Åre söker Souschef

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning För Holiday Clubs räkning söker vi nu en kvalificerad souschef.Du jobbar som arbetsledare i köket samt sköter all administration kring detta såsom varubeställningar, schemaläggning, inventering mm.Arbetet är väldigt varierat då hotellet har allt från a la carte och bankett till stora konferenser.Arbetet är uppskattningsvis 60% drift och 40 %administration.Vem är du?Du är van att jobba med stora arrangemang och har erfarenhet av a la carte, banketter och konferens.Du är en lagspelare som trivs att jobba i ett stort och glatt gäng.Vidare är du serviceinriktad, flexibel och trygg i rollen som ansvarig.Naturligtvis är matlagning din stora passion.Tjänsten är tillsvidare med fast månadslön.Anställningens start kan vara anpassningsbar beroende på person.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MANPOWER Östersund
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 8 februari 2008
  • Ansök senast: 20 februari 2008

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010