OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Under april 2021 slår vi upp portarna till en helt ny restaurang i ett expansivt område i Mölndal/Göteborg.
Om oss
Hotel Mölndals Bro bygger nu ut hotellområdet och presenterar den nya satsningen Roy Restaurang & Bar, en unik upplevelse på 1200 kvm med 200–300 sittplatser med toppmodern utrustning och stort kök – ett heltäckande koncept. Från hjärtat av Mölndal/Göteborg erbjuder vi allt från upplevelser och mötesplatser för både företag och privatpersoner vid Västsveriges näst största knutpunkt med bra kommunikation till Landvetter flygplats, Liseberg, Svenska mässan och Avenyn.
I en vacker lokal där det gamla till viss del är bevarat, välkomnas du in i en miljö präglad av modernism och elegans där gammalt möter nytt och tradition möter innovation. Hos oss är god mat, dryck och skön stämning alltid i fokus. Som anställd är du en del av en gemenskap och ett härligt team. Tillsammans skapar och utvecklar vi en restaurang och hotellmiljö där våra gäster känner sig varmt välkomna och får en oförglömlig upplevelse.
Din Profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat & dryck. Som kock är du närvarande, har en tydlig kommunikation med förmågan att engagera och inspirera dina kollegor. Du har ett helhetsperspektiv samtidigt som du ser de små detaljerna. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och förstår vikten av planering. Du är en god förebild för verksamheten och representerar Roy Restaurang & Bars våra värderingar med stolthet!
Dina erfarenheter
Som kock hos oss vill vi att du har minst ett års erfarenhet av att ha jobbat som kock och gärna relevant utbildning. Du har ansvar för egenkontroller, inventering och att säkerställa att lagar, miljö- och hälsoföreskrifter följs.
Vi ser gärna att du idag har en liknande roll inom restaurang.
Du arbetar på ett strukturerat och affärsmässigt sätt som gör att du snabbt kan ta beslut som gynnar verksamheten, alltid med gästen i fokus.
Meriterande är en bakgrund från större koncern eller kedja med konceptinriktad verksamhet. Du är van att arbeta i en levande organisation och du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter
Matlagning, planering
Tillaga stora volymer lunch, middag och à la carte
Bidra till att utveckla och förnya vår meny
Vi har öppet varje dag, året om. Det innebär att du jobbar varierande arbetstider, dagar, kväll och vissa helger.
Vi erbjuder
En spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Vid behov kan vi även erbjuda boende i närheten. Lön enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Låter detta som du? Välkommen med din ansökan senast den 2020-03-15. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Bifoga cv och personligt brev till:
medarbetare@hotelmolndalsbro.se
Märk ansökningen med ”kock”
Vi ser fram emot att höra från dig!