OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi behöver nu stärka upp vår personalstyrka med buffénissar.
Vi söker dig med genuint serviceintresse som vill lära dig mer om hotell- och restaurangbranschen och som är på jakt efter ett spännande extraarbete under helgerna. Arbetsuppgifterna består av att hålla vår brunchbuffé i toppskick, plocka disk och vara serveringspersonalen behjälplig. Du bör också ha ett intresse av mat och dryck och kunna informera våra gäster om vad de hittar på buffén.
Som person ser vi att du är pigg, påläst, har lätt för att kommunicera samt jobba tillsammans i grupp.
Arbetstider är främst söndagar mellan 12:00-18:00 och vi ser gärna att du vill jobba minst varannan helg. Tjänsten är en extraanställning med tillträde omgående.
Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss. Är du den vi söker? Skicka din intresseanmälan med bifogad meritförteckning till tobias.wikberg@rival.se.
Välkommen att höra av Dig!
Hälsningar
Tobias Wikberg
Food & Beverage Manager
Vi söker dig med genuint serviceintresse som vill lära dig mer om hotell- och restaurangbranschen och som är på jakt efter ett spännande extraarbete under helgerna. Som person ser vi att du är pigg, påläst, har lätt för att kommunicera samt jobba tillsammans i grupp. Ett krav är att du pratar både svenska och engelska flytande.
Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm är ett privatägt boutiquehotell som öppnade hösten 2003. Hotellet har 99 designade hotellrum, roomservice, Bar & Bistro, Cocktailbar samt Café Rival. Hotel Rival erbjuder dessutom 5 konferenslokaler och en salong för 700 gäster. Rivals Bistro & Barer har öppet 7 kvällar i veckan. Söndagar serverar vi brunch. Flera kvällar i veckan konserter, teater och underhållning i Rivals salong.
Se och läs mer på vår hemsida www.rival.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Björn Doherty
Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg
Barchef Tommi Nahkuri
Operativt frukostansvarig Madeleine Mood
Breakfast Supervisor Madeleine Mood
Köksmästare Robin Gesang