OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen!
Hotel Rival har en klassisk bistro med knappt 100 platser där vi erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning och restaurangupplevelsen. Teamwork och arbetsglädje är en förutsättning för att gå framåt inom gastronomi. Du skall ha goda ledaregenskaper och kunna leda på ett tydligt och ödmjukt sätt. Som souschef måste du besitta kunskap om klassisk matlagning men även ha ett nytänk för modern bistro.
Ansvarsområden:
Operativt i produktionen leda köksteamet tillsammans med köksmästare och övriga souschefer.
Ansvara för att råvarubeställningar och inköp görs i enlighet med prognostiserad åtgång.
Aktivt delta i menyplanering, utveckling- och förbättringsarbete.
Genomföra dagliga genomgångar med servis och hovmästare.
Ansvara för att gällande rutiner följs.
Vid köksmästares frånvaro ansvara för den dagliga verksamheten.
Kontaktpersoner på detta företaget
Björn Doherty
Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg
Barchef Tommi Nahkuri
Operativt frukostansvarig Madeleine Mood
Breakfast Supervisor Madeleine Mood
Köksmästare Robin Gesang