OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
TJÄNST/START/LÖN
Är du en yrkesstolt bagare som vill vara med i utvecklingen av Stockholms mest attraktiva hotellrestaurang? Ja men då passar denna tjänst dig som handen i handsken.
Heltid, tillsvidare med start omgående. Arbetstiden är förlagd till vardag som helger, dagtid med tidiga morgnar. Du blir direktanställd av vår uppdragsgivare med vilken du även förhandlar lön.
PROFIL
Vi ser gärna att du har bagarutbildning eller relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från bageri eller restaurangkök.
Din passion för bakning av såväl bröd som bakverk kommer i stor utsträckning vara avgörande för vår uppdragsgivares utvecklingsresa mot kvalitét och lekfullhet, med härlig ”hemma hos” känsla.
ARBETSUPPGIFTER
Din primära arbetsuppgift blir att baka frukostbröd till hotellets frukostbuffé samt lunch- och kuvertbröd till restaurangen. Även att skapa bakverk av olika slag ingår i dina arbetsuppgifter. Upplägget för tjänsten är 80% bagare och 20% frukostkock och konditor.
ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic
Åsa Forsell Skinner
Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark
Åsa Pettersson
Åsa Pettersson