Hötorget Kvarterskrog & Bar söker köksmästare

Hötorget Kvarterskrog & Bar söker köksmästare

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning rekryterar vi Köksmästare till öppningen av Hötorget Kvarterskrog & Bar! Sveriges första HM butik huserade i det hörn som snart blir restauranger och öppnade för 80 år sedan. I juni slår Bockholmengruppen, upp dörrarna till Hötorget Kvarterskrog & Bar som vi tror kommer att leva minst lika länge. Kvarterskrogen kommer att bestå av ca 105 sittplatser inne plus 70 ute.

I kvarterskrogen har vi skapat en miljö där ett öppet kök med gäster sittandes runtomkring och en stor pampig bar stor i fokus mitt i lokalen. Något som vi tror också kommer att fånga uppmärksamheten är hörnan bredvid baren där vi satt musiken i fokus. Här finns plats för både DJ och levande musik. Inbyggt i väggarna finns självklart både ljus och rök. Målet är att AW’n aldrig tar slut, att gästerna kommer in för en snabb törstsläckare efter jobbet och trillar ut mätta och glada när vi stänger. Längs fönstren har vi vår matsal. Här är det soffor som dominerar i lite olika färgskalor och även golvet skiftar mellan matta, trä och stengolv. Precis som på våra andra kvarterskrogar fyller vi krogen med olika armaturer hängande från taket, sittandes på väggarna och infällda i snickerierna.

OM TJÄNSTEN:

Tjänsten ingår i restaurangens ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Du ansvarar för kökets budget samt kvalitetssäkring av mat och service. Vår ambition är att tillsammans genom en prestigelös service med stor flexibilitet skapa en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Våra värdeord är personligt, med hjärta, generöst, spontanitet och prestigelöst. Det lever vi och andas varje dag! Du trivs med arbete i en fartfylld miljö där vi jobbar i ett högt tempo med intentionen att vara en avslappnad familjär hemmamiljö för våra gäster. Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service.

Viktiga funktioner: - Säkerställa att den eftersträvade nivån av matkvalitet uppnås - Se över och utveckla rutiner och arbetssätt i köket - Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas genom tex. menyförändringar - Administrativt arbete (löner, schema, kalkylering etc.) - Ekonomiskt ansvar och löpande ekonomisk rapportering - Rekrytering och kännedom om HR-frågor samt lagar gällande personal

Sammanfattning av rollen: - Ansvarar för driften av köket - Arbete mot att uppnå den angivna planen och budgeten

OM DIG SOM SÖKER:

Vi vill jobba med en schysst ledare och modig förebild som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Du är ledaren som tränar, coachar och lyfter ditt team till att bli starkt och framgångsrikt! Vi älskar din kreativitet och drivkraft och förutsätter att du ser teamet som ditt bästa verktyg för att lyckas. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi - det är din personlighet, ditt ledarskap och din drift som kommer att vara avgörande. Rollen kommer att kräva både mod, engagemang och massor med energi.

Övrigt: Goda kunskaper i Officepaketet, schemaläggning, attestering program, outlook

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 juni 2021
  • Ansök senast: 30 juni 2021

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024