OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Margretetorp Gästgivargård är ett av Sveriges äldsta gästgiverier med anor från 1300-talet. Hos oss möts människor för konferenser, weekend, bröllop, julbord och högtider. Verksamheten innefattar hotell med 116 bäddar, restaurang med 240 sittplatser, 2 festvåningar med 120-240 sittplatser. Margretetorps kök strävar efter att ta tillvara på traditionell skånsk matlagning presenterat på ett modernt och nyskapande sätt.
Vi söker dig som är utbildad sommelier, eller har mycket höga kunskaper om vin och andra drycker, samt ett stort intresse för mat och vin i kombination. Du har flerårig serveringsvana och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska. Du är flexibel och har en utpräglad känsla för service samt förmågan att se till helheten inom en organisation.
Tjänsten är heltid och arbetstiden är schemalagd, dag- och kvällstid samt helger. Du bör ha tillgång till bil, eller bo i vår närhet, pga. kommunikationerna till och från Margretetorp. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangchef Nirmal Csaszar
0431-454450
Kökschef Chris Nilsson
0431-454847
Hovmästare Niklas Olsson
0431-454450
Rekryteringskonsult Anette Andersson
0708952566
Kökschef Chris Nilsson
0431-454847
VD Nirmal Csaszar
Kökschef Chris Nilsson
0431454847
Receptionschef Martina Smith
0431-454450