Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi växer så att det knakar och utökar nu vår restaurang med fler sittplatser. Därför söker vi nu en till Hovmästare.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är ett restaurangkoncept som finns i de flesta Clarionhotell i Skandinavien. Marcus är den svenska superkocken som driver flertalet restauranger bland annat The Red Rooster i New York. Kitchen & Table levererar smaker med inspiration av det mångkulturella New York blandat med de finaste lokala råvarorna från Gotland.

Vill du vara med att vidareutveckla ett spännande koncept? Är du tydligt service minded? Gillar du att ha kul på jobbet med dina kollegor och med dina gäster? Är du förtjust i att använda sociala medier? Gillar du att stå i rampljuset och jobba med en produkt som du kan vara riktigt stolt över? Då kanske just du är den vi söker?

Vi söker nu ett serviceproffs med lekfullheten i behåll att assistera vår restaurangchef i driften av restaurangen.

Vi prioriterar personlighet före CV och söker dig som:

• Är strukturerad i ditt arbete, ekonomisk medveten och effektiv.
• Har erfarenhet av restaurangverksamhet sedan tidigare.
• Har en stark känsla för service och som tycker om samtal med gäster
• Har ett starkt intresse av olika sociala medier.
• Älskar mat och dryck och har förmågan att framgångsrikt kombinera mat och dryck
• Är en naturlig ledare som tycker om att arbeta i team och skapa teamkänsla
• Är oblyg, social, sprudlande och påhittig
• Är prestigelös, engagerad och gillar samarbete.

Mer om Kitchen & Table kan du läsa om på www.kitchenandtable.se/wisby
Möt Marcus här: http://www.youtube.com/watch?v=IlvMKEwuvZY

Vi tittar inte så mycket på vad du har gjort tidigare utan mer på vad du kan göra hos oss.Tonvikt för oss ligger mycket på din person, inte bara ditt CV..

Tjänsten är 100% kvällstid inom hotellets Mat & Dryck verksamhet.

Tjänsten är tillsvidare, har årsarbetstid och stor vikt ligger över sommarsäsongen. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan idag!

Kontaktpersoner på detta företaget

Fia Wikström
+46 0498-257560

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Wisby
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 17 oktober 2016

Besöksadress

Strandgatan 6
None

Postadress

Box 1319
Visby, 62124

Liknande jobb


Erfaren extra servispersonal ala carte LA CHOUPETTE, Danderyd

22 december 2024

Hovmästare

Hovmästare

20 december 2024

19 december 2024