OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på vår resa?
Vi söker engagerade personer, oavsett arbetsroll, som vill vara med på vår resa under kommande år, delar vår kärlek till mat, service, smakupplevelser, naturen runt omkring oss, mötet mellan människor och vår plats på underbara ön Ven.
Vi har valt att presentera vårt hantverk i olika miljöer med skilda inriktningar beroende på gästens önskemål Hamnkrog, Vinbod, Lounge och Våffelmakeri.
Vinbod inriktad på ett stort urval av viner, bistromat men också lite öl och drinkar. Små och mellanstora rätter.
Hamnkrog kommer vi att servera klassiska svenska smaker en touch av medelhavet.
Lounge ”bubbel, kaviar & vodka” med små tilltugg.
Våffelmakeri, serverar våfflor gjorda på lokalt durumvete.
I köken jobbar vi prestigelöst i små team där alla hjälper varandra med det som behövs utifrån gästernas behov. Vi är en liten arbetsplats med som mest 25 medarbetare i vårt team under säsongen, därför är det för oss väldigt viktigt att hitta rätt personer, med passion, rätt attityd och rätt potential. Vi letar efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba. Vi strävar efter att bygga upp ett trevligt team som vill jobba flera säsonger.
Vi söker dig som delar vår passion och våra grundvärderingar!
Om tjänsten:
Vår hovmästare är charmig, driven, öppen, teamspelare, ordningssam och älskar god mat och gott vin i kombination. Du är en vän av naturligt, ekologiskt och hållbart och vi behöver dig på vår magiska ö!
Som vår hovmästare tar du emot förbeställningar och sköter arrangemanget vid till exempel större bokningar. Ser till att menyer är korrekta. Du tar emot bordsbokningar och placerar gästerna så att vår restaurang utnyttjas så effektivt som möjligt. Du är en teamledare för serveringspersonalen och organiserar deras arbete. Vid behov har du hand om vidareutbildning av ny personal.
Du råder gästerna vid val av maträtter och berättar om menyn och ger förslag på passande dryck.
Under högsäsong, juli och augusti, serverar vi ca 200 - 300 matgäster under lunch. På kvällen serverar vi à la carte-meny till ca 100 - 150 gäster. Vi har även en enklare servering som löper under hela dagen.
Försäsong har vi en mindre personalstyrka och mycket av fokusen ligger i förberedelser inför högsäsong. Eftersäsong har vi öppet under helger och event. Vi försöker även komma iväg med jämna mellanrum för att hämta inspiration. Utveckling är viktigt för oss.
Arbetstiderna varierar men är mestadels förlagd till em-kväll och helger. Vi tänker oss en tills vidareanställning på mellan 75% och 100% där den största arbetsinsatsen ligger på de två mest hektiska månaderna under sommaren och resterande tid i ett lugnare tempo under för- och eftersäsong.
Boende finns här i vår mysiga hamn.
Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!