OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Smakrike Krog & Logi är en restaurang och ett litet hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden och härliga naturområden. Vi har stort fokus på att laga mat med lokala råvaror efter säsong. Vi har under alla år varit med i White Guide och vi är även med i Kulinariska Gotland som är en sammanslutning av några av Gotlands bästa restauranger. Vi jobbar med ett hållbarhetstänk som märks i allt från val av råvaror till hur vi behandlar våra gäster och personal. Målet är att vi alla skall kunna vara stolta över allt vi gör på jobbet och att personalen trivs och vill återvända. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i form av 5-rätters Smakmenyer men även 3-rätters a´la carte. Vi har även en bar där våra gäster kan njuta av något gott att dricka. Sommartid har vi en grönskande trädgård där vi serverar allt från drinkar till godsaker som vårt kök trollar fram. Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att alla skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett relativt litet gäng som jobbar tajt ihop, där alla är lika viktiga för oss.
Vi ser att du är en person som brinner och känner stolthet för ditt yrke och tycker om att inspirera andra och bli inspirerad!
Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att du skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett glatt gäng som har otroligt roligt ihop på och utanför jobbet. Vi ser att du är en person som brinner och känner stolthet för ditt yrke och tycker om att inspirera andra och bli inspirerad!
Vi vill att du älskar att engagera dig i våra gästers välbefinnande och ge våra gäster en service utöver det vanliga. Vi vill att du har erfarenhet av hovmästaryrket och har ett bra logistik tänk. Gärna ett stort intresse för mat och vin i kombination. Vi skulle vilja att du inspirerar och leder övrig serveringspersonal till att utmana sig själva i sina roller.
Vi är ett tajt gäng där alla är lika viktiga, vi ser det som en självklarhet att alla hjälper varandra för att lösa uppgifterna på bästa sätt. Som Sommelier hos oss på Smakrike har du stora möjligheter att få möta gäster med stort intresse för mat och serveringsupplevelser. I ditt dagliga arbete kommer du att se till att gästerna får en fantastisk middagsupplevelse och att övrig serveringspersonal får möjlighet att göra sitt jobb på bästa sätt. Du kommer att få göra bordsplaneringar för kvällen och hjälpa till med att få servicen att flyta under kvällen. Du kommer även få möjlighet att inspirera och utbilda den övriga serveringspersonalen.
I arbetsuppgifterna ingår även servering, då mestadels kvällstid. Vi ser därför att du gärna har några års erfarenhet av a´la carte servering.
Vi jobbar mycket med de underbara råvarorna som finns här på ön och vi vill att alla gäster får en måltidsupplevelse utöver det vanliga. Vi jobbar med Smakmenyer som vi byter efter säsong och tillgång på råvaror. Ofta är det både roligt och utmanande att sätta viner och ha koll på våra menyer. Vi önskar att du har engagemanget och intresset att motivera den övriga serveringspersonalen lära sig mer om mat och vin i kombination. Vi försöker se till att skapa det bästa förutsättningarna för detta. Bland annat tillägnar vi en del tid åt vin- & matprovningar i början av säsongen. Hos oss jobbar man i ett team, under en intensiv period, men ett härligt gäng där gästen och personalens välmående alltid står i fokus.
Perioden det gäller är 17/6 - 4/9
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad