OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bakfickan tre rum & kök,Stureplan i Stockholm City.
Beläget i best western premier hotell Kung Carl
Sedan 2004 har Kung Carls Bakficka varit känt inte minst för sina helgbruncher, brasserieluncher och trevliga bistrovällar. Nu har krogen svidat om och rest tillbaka till början av 1900-talet. Både inredning och smaker har fått influenser från förra sekelskiftet som genomsyrar de olika rummen. Här hittar du nämligen flera rum att äta, dricka och umgås i, lite som i ett riktigt hem. Vill du ha nytolkningar av sköna retrorätter serveras de i Köket, Orangeriet och Biblioteket.
Salongen och Skafferiet bjuder på enklare och snabbare alternativ. För konceptet står krögaren Jan Andersson
Hotellet har även en festvåning på fjärde plan med utsikt över Stureplan
Vi söker efter sommaren en hovmästare med huvudansvar för främst
á la carte / lobbybar. Du ska ha flera års erfarenhet av större och mindre restauranger. Vi vill att du ska vara glad, stresstålig och ha en "inga problem attityd"
Kontaktpersoner på detta företaget
Sharmista De
08-4635080
Köksmästare Tomas Nilsson
084635080
084635080
Köksmästare Filip Nylin
084635080
084635080
Restaurangchef Mireille Grebentschikova
084635080
084635080
Ägare Jan Andersson
084635080
Köksmästare Filip Nylin
084635080