OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Säsongsjobba i Branäs vintersäsongen 2013/2014
Branäs är en av Sveriges största vintersportanläggningar med ca 6 700 liftnära bäddar i stugor, lägenheter, vandrarhem och i vår nybyggda Ski Lodge. Branäs skidbackar ger hela familjen bra variation i sin skidåkning. Gondolen gör att såväl nybörjare som avancerade åkare kan ta sig runt och åka skidor eller snowboard i hela skidsystemet. Du kan även åka skidor mellan två toppar med hjälp av Sveriges högsta träbro. Branäs har ett tydligt familjefokus och vi är kända för att vara Sveriges bästa skidort för barnfamiljer. Vi har nämligen vunnit det stora barnsemesterpriset de sju senaste åren. Vill du vara med och arbeta i ett sammansvetsat team och vara vårt ansikte utåt som hela tiden sträva efter att ge våra gäster den bästa upplevelsen? Då skall du söka säsongsjobb hos oss! Vi ordnar boende till alla som önskar.
Hovmästare
Vid foten av storbacken och i mitten av Branäs by ligger Brant´s Bar & Restaurang med ca 400 platser. Vi har en även en uteservering med ca 200 platser.
Vi serverar allt ifrån frukost och fika till lunch, a la carte, pizza och nattmat. Vi kör Värmlands skönaste after ski med livemusik och pjäxdans. Vi har även nattklubb med DJ och live musik.
Ladans Kök & Bar ligger på Branäsberget. Här kan du avnjuta rejäla luncher och goda a la carte-middagar i mysig och robust miljö. På Ladan finns det ca 120 sittplatser inne i matsalen och ca 100 platser ute på vår veranda.
Som hovmästare på någon av ovanstående restauranger så är ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffa våra gästers förväntningar. Eftersom barnfamiljer är vår viktigaste målgrupp så är det viktigt att specifikt kunna se barnens perspektiv och behov. Du ansvarar för matsalen, planerar alla sittningar och delegerar arbetet som skall ske. Givetvis så gillar du att coacha och inspirera dina medarbetare och du delar gärna med dig av din erfarenhet. Tillsammans med närmaste chef så har du ett personal- och utvecklingsansvar. I tjänsten krävs även ett nära samarbete med köksmästaren för att tillsammans se till att mat och service håller högsta kvalitet. Du jobbar även med Pm-planering och beställningar. Du är flexibel och stresstålig och arbetar själv aktivt i den dagliga driften. Behövs det så går du givetvis själv in och serverar. Du bör ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.