OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hovmästare till anrika Hôtel Reisen
Hotellet:
Beläget på Skeppsbron vid vattnet, granne till Slottet, ligger det nyrenoverade Hôtel Reisen.
Byggnaden har funnits sedan 1617, och är numera ett femstjärnigt hotell och en del av Hyatt genom ”The Unbound Collection”. På hotellet finns 144 rum och sviter, 1 konferensrum, spaavdelning och gym.
Inom F&B finns en fantastisk restaurang med sammanhängande bar med utsikt över Stockholms inlopp. Restaurangen som är öppen sju dagar i veckan, serverar frukost, lunch, och middag. Längre in i hotellet hittar du vår cocktailbar med live-musik som är öppet onsdagar-lördagar och går under namnet Bar Brahe.
Tjänsten:
Vi söker nu en Hovmästare att driva servicen i matsalen. Restaurangen är ett stort fokusområde i den upplevelse vi vill ge våra gäster, vilket innebär hög kvalitet på mat, dryck och service. Som Hovmästare har du en viktig roll i att ge gästen en minnesvärd upplevelse.
Du ansvarar för driften av matsalen, och ger rätt förutsättningar till serveringspersonalen att leverera service i världsklass. Du leder och visar vägen för teamet i matsalen. Vi är ett litet team, så det är viktigt att du är en lagspelare, och är prestigelös i din roll. Extra viktigt att du trivs lika bra med gästkontakt som i ditt ledarskap.
Primära ansvarsområden:
Daglig drift av restaurangen
· Coachande och ledande av personalen
· Utveckling av verksamheten tillsammans med Food & Beverage Manager
Profil:
Du är en person som älskar service, mat och dryck. Att ge det lilla extra och att leverera en personlig service på mycket hög nivå är solklart för dig.
Du drivs av att binda samman människor och sprida glädje bland både medarbetare och gäster. Din blick och självklarhet när det kommer till service gör dig till en given pjäs i matsalen som ingjuter trygghet och lugn. Du uppskattar snabba puckar och tycker om att själv ta hand om gäster, även vid borden.
Vi söker dig som:
· Har några års erfarenhet av likande roll
· Har ett stort intresse för mat och dryck
· Trivs i en bred roll
· Brinner för att skapa goda relationer
· Kan jobba självständigt, men är en god lagspelare
· Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
· Talar svenska och engelska flytande
Övrig information:
Start: Flexibelt, men snarast enligt överenskommelse.
Omfattning: 40h per vecka främst förlagt på kvällar och helger. Tillsvidare.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.