Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet och arbetat som hovmästare eller med liknande ansvar inom restaurangyrket. Hos oss får du en chans att utvecklas och vara med att driva restaurangens utveckling framåt tillsammans med ledningen. Som hovmästare hos oss är du restaurangchefens förlängda arm och får mycket ansvar.

Du bör ha erfarenheter av ledarskap, mat och dryck. Du har en förmåga att se helheten i arbetet och i alla lägen möta gästens behov, även de outtalade. Du är utåt riktad och tycker om att bjuda på dig själv.
Du bör ha erfarenhet och utbildning i yrket och turistbranschen samt har ett sinne för försäljning.

För mer information, kontakta Resturangchef Ewa Waller Kaustinen,
tel 0247- 502 60.

Klockargården Hotell och Restaurang är ett familjeföretag med ca 25 årsanställda som har 42 rum med restaurang i flera olika matsalar och egen Bagarstuga på gården. I restaurangen serveras lunch och a la carte och vi har ett nöjeskoncept med krogshower med mat och underhållning för upp till 250 personer.
Menyerna bygger på svenska råvaror inspirerat av de klassiskt svenska och moderna europeiska köken.
Öppet året runt med konferenser och weekendgäster höst, vinter och vår.

Kontaktpersoner på detta företaget

Emma Wikholm
0247-50260
Hotellchef Anna-Karin Berglund
0247-50260
Anders Sandberg
0247-50260 070-5939394
Emma Wikholm
0247-50260
Hotellchef Anna-Karin Berglund
0247-502 64 076-119 50 53
Restaurangchef Samel Stålhandske
070-291 41 56
Ewa Waller Kaustinen
0247-50260 070-6859351
Tomas Klockar
0247-50260
Restaurangchef Ewa Waller Kaustinen
0247-50260
Ewa Waller Kaustinen
0247-50260

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Klockargården Hotell AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månadslön enligt överenskommelse
  • Heltid / Provanställning / tillsvidareanställning
  • Publicerat: 20 februari 2015

Besöksadress

Siljansvägen 6
None

Postadress

None
TÄLLBERG, 79370

Liknande jobb


Hovmästare

Hovmästare

11 november 2024