Hovmästare

Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Vad är artonnittiosjus vision

Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar - allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om att äta - genom att dela och prova många smaker.
Vår riktning genom allt är att vi vill låta människor samlas runt mat och dryck - det gillar vi!

Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka.
Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning.

Som arbetsplats är vi snabbfotade, prestigelösa och drivna - vi säger hellre ’ja’ och testar nya idéer än att avvakta, vi vågar prova och vi vill att nya idéer och tankar ska komma från alla i teamet - alla ska vara med och driva Mimer och artonnittiosju framåt!



Arbetsbeskrivning

Som Hovmästare på artonnittiosju ansvarar du tillsammans med restaurangchef över den dagliga driften.
Du säkerställer vår servicenivå och skapar hög trivsel för våra gäster och vår personal.
Tjänsten innefattar daglig drift, planering, bemanning, utbildning samt utveckling av vår restaurangprodukt. Vi är ett positivt team med hög målsättning vad det gäller kvalité och service. Vårt mål är att skapa en fantastisk produkt för våra gäster.

Personlig profil

Du har en restaurangutbildning i grunden och minst 6 års yrkeserfarenhet av restaurangbranschen. Du har tidigare haft en ledande position inom restaurang och grundläggande kunskaper i ledarskap. Vi tror att du är en inspirerande arbetsledare som leder och utvecklar dina medarbetare.

Du är en positiv och glad person, är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra personer och att du är noggrann och ansvarstagande. Du har en utvecklad känsla för förstklassig service, är flexibel och lösningsorienterad.
Du har god ekonomikännedom. Har utbildning inom ansvarsfull alkoholservering. Följer rådande lagar, regler och föreskrifter.

Vi söker dig som:

- har en positiv och coachande ledarstil

- har arbetat som hovmästare tidigare

- har dryckesutbildning alternativt god dryckeskännedom

- kan erbjuda goda referenser

- är en social, glad, energigivande och öppen person

- brinner för det goda värdskapet och personlig service

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande, innefattar kvälls- och helgarbete

- Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid

- Start: Enligt överenskommelse

- Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns

- För frågor om tjänsten kontakta: Laurent Lathiere

- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Kontaktpersoner på detta företaget

Micael Åman

Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn

Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson

Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell

Per-Gustaf Junger

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Elite Hotels
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 april 2023
  • Ansök senast: 13 oktober 2023

Besöksadress

Hälsingegatan 32, Stockholm
None

Postadress

Hälsingegatan 32
Stockholm, 10031

Liknande jobb


Hovmästare till Pinchos Linné

Hovmästare till Pinchos Linné

23 november 2024

Hovmästare

22 november 2024

Värdinna Svenssons Krogar

19 november 2024