Arbetsbeskrivning
Bockholmengruppensöker nu hovmästare till restaurangenBockholmen Hav och Restaurang
Om BockholmengruppenIdén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 20 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!
Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen nio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.
Bockholmen hav & RestaurangVarmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro – ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 18 år.
I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.
På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.
Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär – öppet från morgon till kväll.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Som hovmästare är din uppgift att säkerhetsställa att din restaurang är en välfungerande och lönsam restaurang med välmående personal. Som hovmästare har du alltid det yttersta ansvaret för att bemöta våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt.
Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du- har tidigare erfarenhet av liknande tjänster- har minst 5 års erfarenhet från restaurangbranschen-är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare- är social och trevlig- är initiativtagande- är ambitiös och målmedveten- är passionerad i mat, dryck och bra service- är en teamplayer
Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för- driften av restaurangen när restaurangchefen ej är på plats- planering av skift för dag och kväll- planering av bokningar - svara i telefon och mail- gästklagomål- kassarapporter- upprätthålla företages rutiner och policy- upplärning av nyanställda
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Tjänsten är förlagd både dagtid och kvällstid, vardagar och helger.
Vi söker just nu även extra personal, välkommen med din ansökan!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg