Hovmästare Festvåning

Arbetsbeskrivning

Genuin, engagerad, varm – trevlig på riktigt
Copperhill söker en unik hovmästare till vår festvåning Coppermine

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa vintersäsong någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att ligga kvar på topp. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för värdskap. Copperhill Mountain Lodge är en vass och helt unik produkt ­ – det behöver du också vara.

Copperhill söker den absoluta eliten av medarbetare  som under vintersäsongen 2015/2016 är med och skapar en minnesvärd vistelse för våra gäster.

Våra medarbetare är noga utvalda lika mycket utifrån karaktär som kompetens. Lika viktigt som dina kunskaper är din personlighet och dina attityder och värderingar. På Copperhill brinner vi för värdskap på riktigt, vi vill vara trevliga på riktigt. Vårt arbete med värdskap syns i små vardagliga handlingar, inte bara ibland, utan alltid i mötet med gästen och dina kollegor. Som hovmästare på Copperhill har du ett brinnande intresse för människor, mat och vin. Du tycker om att synas, har karisma och pondus och du drivs av att få människor att trivas. Du kommer att ansvara för värdskap samt arbetsleda personal i hotellets olika restauranger tillsammans med restaurangchef, kökschef och övriga hovmästare.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ansvaret för festvåningen Coppermine

• Ta beställningar och servera mat och dryck
• Ansvar för arbetsledning och värdskap
• Uppdukning och ansvar för ordning i restaurangen
• Vin- och dryckeshantering samt rekommendationer
• Kassahantering
• Aktivt arbeta med merförsäljning
• Självständig planering och organisering, gästhantering, servering och avslut av festvåningsarrangemang
• Vara hotellets gäster behjälpliga i både restaurangfrågor, hotellfrågor och destinationsfrågor 
• Bistå andra avdelningar när behov uppstår


Kraven du som sökande skall uppfylla är en gymnasialutbildning och minst två års erfarenhet från restaurangbranschen och arbete i festvåning. Du skall besitta gedigen vinkunskap. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är att du har utbildning från restauranghögskola. Sommelierutbildning och ledarskapsutbildning. Språkkunskaper såsom norska och danska och ett ordnat boende i Åreområdet. Vi ser gärna att du har ett intresse för konst, design och arkitektur.

Arbetstiden är säsongsarbete under vintern 2015/2016. Tjänsten innebär arbete på 75 % och har varierande arbetstider, mestadels kvällstid.

Copperhill erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Choice Hotels och Design Hotels. Copperhill erbjuder personalpriser på hotellboende, liftkort och skistarshop och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

Ansökan görs via Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.
Sista ansökningsdag: 2015-09-13
Vid frågor, kontakta restaurangchef Fredrik Sandelius, fredrik.sandelius@copperhill.se
Hemsida: www.copperhill.se

Nordic Hotels & Resorts är ett hotellbolag som äger och driver hotell under egna, självständiga, varumärken. Hotellen i gruppen består av Copperhill Mountain Lodge, Yasuragi Hasseludden, Nordic Light, Nordic Sea, Selma Spa, Aronsborg, Stenungsbaden Yacht Club, Farris Bad och The Thief. Samtliga är unika anläggningar med målsättning att leverera extraordinära hotellupplevelser och att överträffa gästers förväntningar. Nordic Hotels & Resorts omsätter ca 800 miljoner kronor och har drygt 1'000 anställda.
Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell på toppen av Förberget i Åre-Björnen. Här har du milsvida utsikter över fjällvärlden och ski-in/ski-out till Åres skidsystem. Under ett och samma tak finns 112 hotellrum och sviter, konferensmöjligheter för 450 personer, ett prisbelönt spa, barnpassning och aktivitetsklubb, bibliotek och lounger, flera restauranger och barer samt skidshop med skiduthyrning. Hotellet har en arkitektur i modern mountain lodge-stil, skapad av den mångfaldigt prisbelönte amerikanska arkitekten Peter Bohlin. Sedan september 2009 drivs hotellet Nordic Choice Hotels, Nordens största hotellkedja. I restaurang Niesti serveras delikatesser från vattnen, skogarna och ängarna runt omkring Åre. Varsamt omhändertagna och tillagade med kärlek. Vårt hjärta och ursprung är från Jämtland, men idéerna kommer från världen över. Namnet Niesti härstammar från samiskan och betyder matsäck.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Copperhill Mountain Lodge Åre
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt kollektivavtal
  • Deltid -
  • Publicerat: 18 augusti 2015

Besöksadress

Åre Björnen
None

Postadress

Åre Björnen
Åre, 83013

Liknande jobb


Erfaren extra servispersonal ala carte LA CHOUPETTE, Danderyd

22 december 2024

Hovmästare

Hovmästare

20 december 2024

19 december 2024