OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om oss
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där alla är välkomna, i en miljö som får en att trivas och varva ner.
Om jobbet
Vi söker glada, varma, drivna och fokuserade hovmästare till Orangeriet, som brinner för serviceyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästerna att trivas hos oss.
Arbetspassen är förlagda på kvällar, mestadels helger.
Det är stundtals högt tempo och därför är det viktigt att kunna arbeta under stress utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna!
Som hovmästare sköter du (förutom servering) planering av bordskartor, placerar gäster, ser till att omdukningar görs i tid, att rutiner följs och har det övergripande huvudansvaret för restaurangen under arbetspasset.
Erfarenhet och krav: Minst två års erfarenhet inom yrket samt minst 20 år fyllda.
Varmt välkommen in med din ansökan, vi ser framemot att höra ifrån dig!