OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!
Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och
utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser!
Kulturavdelningen har totalt ca 75 medarbetare och arbetar med Kulturskola, Gasklockeområdet, kultursamordning samt Gävle Konstcentrum. Avdelningen har även ansvar för kommunens föreningsdrivna fritidsgårdar samt bidragsfördelning till föreningar och civilsamhälle inom kultur- och folkbildning.
I samband med att Gävle kommun antar ett nytt kulturpolitiskt program skapar vi en ny enhet för konst och kultur som ska arbeta för att strategiskt utveckla kulturen i vår växande kommun och Gasklockorna blir en egen enhet inom avdelningen.
Gasklockorna utsågs 2019 till en av Sveriges 50 bästa mötesarenor.
Under 2020 ska verksamheten utvecklas ytterligare som det självklara valet för unika upplevelser.
ARBETSUPPGIFTER
Som Hovmästare på Gasklockorna i Gävle har du en viktig roll där du ska vara med och utveckla restaurangverksamheten så att vi behåller vår position som en av Sveriges 50 bästa mötesplatser. Du arbetar i nära samarbete med Gasklockornas Restaurangansvarige och ytterligare 15 kollegor på enheten.
Ditt uppdrag består i att ansvara för serveringsverksamheten, dukning och diverse förberedelser inför våra arrangemang. I samråd med restaurangansvarig, anlita och schemalägga restaurangpersonal som tas in på timme. Du ansvarar också för barverksamheten och kassahanteringen i restaurangen och för att leda och utveckla verksamheten i samråd med restaurangansvarig.
Dina arbetstider är varierande. Kvällar och helger är vanligt förekommande.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen och minst 1 års eftergymnasial utbildning inom hotell, restaurang, konferens eller liknande som arbetsgivaren anser likvärdig.
Det är meriterande är om du tidigare arbetat som hovmästare eller i annan, ledande roll inom restaurang. För att lyckas i ditt uppdrag som Hovmästare behöver du ha en god samarbetsförmåga samtidigt som du har ett eget driv och en förmåga att ta egna initiativ då du stundtals arbeta på egen hand. Tjänsten kräver också att du har kan planera, prioritera och organisera ditt och de timavlönades arbete.
Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kollegor, besökare, kunder och andra samarbetspartners. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska och har grundläggande kunskaper i Officepaketet
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.