OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi har två kvällsrestauranger. En för hotellgäster som har halvpension och en a’ la carte restaurang, som är öppen dagligen. Som hovmästare hos oss jobbar du aktivt i driften. Du ansvarar för schemaläggningen, inköp, instruerande av personal och är en motiverande ledare för dina medarbetare. Sommelierutbildning är meriterande.
Vi önskar att du är,
- Strukturerad
- Ansvarstagande
- Ordningsam
- Brinner för service
- Älskar att jobba i team
- Är lyhörd på gästens önskemål och triggas av högt tempo
Samt att du arbetat som restaurangchef eller hovmästare tidigare men även har vana av att arbeta i bar.Vi kan ordna boende. Tjänsten är en heltid året om, men går att anpassa efter önskemål.
Intervjuerna sker löpande. För frågor om tjänsterna eller ansökan, vänligen kontakta Louise Segerman, louise@eriksgarden.se.