OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tott Hotell är Sveriges skidåkarhotell nummer ett och vi vill rekrytera Sveriges bästa hotell & restaurangpersonal.
Vi är på jakt efter en hovmästare som sätter värdskapet först. Som älskar att ge service som överträffar förväntningar. Du är flexibel, ansvarstagande och har lätt att arbeta i och att leda en grupp.
Du skall ha minst 3 års erfarenhet av arbete inom restaurang i ledande befattning. Om du redan kan ditt Åre och har boende är det ett plus.
Ansvarsområde: Tott Matsal & Bar, Gillestugan och Nightving
Ansvarar inför: Food & Beverage & Event ansvarig Tommy Bergstrand
Tjänsten är som arbetsledare inom restaurang varför personen i hög grad förväntas bidra i arbetet med att utveckla avdelningen och de upplevelser som skapas till en nivå där gästen blir så nöjd, att den återkommer.
I huvudsak innebär tjänsten förutom att leda personalen kvällstid i form av hovmästare, även till exempel att:
1. Styra och leda de dagligt arbete tillsammans med övriga arbetsledare inom avdelningen.
2. Assistera med att schemalägga underställd personal
3. Arbeta för att optimera personaltimmar på respektive avdelning
4. Utbilda och instruera ny personal i samråd med F&B
5. Ansvara för att god redovisning sker av dagskassor vid arbetspassets slut.
Vidare starkt bidra till att såväl avdelningens som anläggningens totala produkt, kvalité, och ekonomi utvecklas. Tjänsten beräknas bestå av 80% driftsarbete samt 20% administrativt arbete, beroende på årstid.
Tott Matsal & Bar rymmer drygt 450 sittplatser och har panoramautsikt över fjällen, byn och Åresjön. Restaurangkonceptet är rustikt och anpassat för att fylla våra gästernas behov av mättande, goda och variationsrika matupplevelser under hela sin vistelse. Vi serverar rejäla skidåkarfrukostar, vedugnsbakad pizza och à la carte-middagar och en bred meny av populära skidåkarrätter från det norditalienska, nordamerikanska och jämtländska köket. På bottenvåningen har vi nattklubben "Nightving" med plats för 500 personer.
Kontaktpersoner på detta företaget
F&B och Eventansvarig Tommy Bergstrand
F&B och Eventmanager Tommy Bergstrand
Köksansvarig Markus Arwidsson
Reception & Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326
Reception& Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326
Husfru Nina Troberg
0647-150 00
Hotelldriftsansvarig Andréa Abrahamsson
0647-15000
Reception& Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326
Reception& Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326
Reception & Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326