OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tärnaby Fjällhotell är ett personligt och varmt välkomnande fjällhotell med alpin prägel. Anläggningen består av Tärnaby Fjällhotell, Ski Camp-lägenheter, Åkerlundska Gården samt Backvillan och innefattar mer än 300 bäddar, konferenslokal, gym, bastu, restaurang och trevliga sällskapsrum. Med läget mitt emellan Ingemar- och Anjabackarna är hotellet med och förvaltar svensk alpin historia och utveckling tillsammans med Tärnaby Ski Camp och TIK Fjällvinden. Vår högsäsong är redan i november, när vi tar emot alpina tränings- och tävlingsgrupper. Vi erbjuder sedan företag och privatpersoner en avkopplande semester och lappländska upplevelser i en mysig miljö. Vi måste vara lika duktiga på näringsriktig och god mat för idrottsmän i hård träning som att vara goda värdar för det lilla sällskapet. Det goda värdskapet genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar med glädje, noggrannhet och personligt engagemang. Vi är ett litet hotell och en av våra styrkor ligger i att alla ser helheten i gästens upplevelse. Vi ser också gärna att våra medarbetare tycker om att vara i backen eller på längdspåret. Arbetsuppgifter: Din uppgift är att skapa "den goda måltiden" för våra gäster. Köket ansvarar för maten och Du och Ditt team ansvarar för att miljön, service och dryck runt maten bildar en trivsam helhet. Du blir vår hovmästare. Detta gör du genom att ansvara för ett team på fem personer som du koordinerar och organiserar på bästa sätt. Teamet, inklusive Du själv, skall arbeta vid vår frukost, lunch, middag och pubkvällar. Restaurangen erbjuder skidåkar- och pensionsmiddagar samt spännande a la carte som är internationellt lappländsk. Vårt kök är en mix av Lappland, Asien och Medelhavet. Vi anpassar oss efter våra gästers önskemål vilket innebär att du bör vara flexibel. Personliga egenskaper: Du är en glad och utåtriktad person med hög social kompetens. Du skall vara stresstålig och kunna bemöta kunden professionellt. Du skall kunna leda och fördela arbetet på ett effektivt sätt och få personalen med dig. Du kan organisera och hitta smidiga lösningar. Du skall kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Kvalifikationer: Du skall ha dokumenterad tidigare erfarenhet som servitris/servitör. Du skall ha tidigare erfarenhet av liknande arbete och personalledning. Meriterande är också säljerfarenhet. Meriterande är att ha god dryckeskunskap. Du skall kunna tala och förstå Svenska och Engelska obehindrat.