OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi på Söderköpings Brunn är nu på jakt efter en glad och serviceinriktad person.
Som hovmästare hos oss jobbar du i ett team med härliga människor.
Du har ansvaret för gästupplevelsen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för dina medarbetare. Genom ditt ledarskap i teamet ger du en trygg och stabil känsla.
Egenskaper vi önskar på Söderköpings Brunn:
Du är en social person som brinner för service och mötet med människor.
Du är naturligtvis punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning.
Du genomför dina tankar och idéer och inspirerar andra att efterfölja dessa och med det utvecklas som individ.
Du letar alltid efter nya lösningar och möjligheter genom att se detaljerna i helheten.
Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.
Känner du igen dig? Då är rätt person för oss!
Vilka är vi?
Söderköpings Brunn har anor från 1719 då länets läkare Magnus Gabriel von Block upptäckte S:t Ragnhilds källa. 1766 lät man bygga brunnshuset och 1774 beviljades kungliga privilegier och Gustav III besökte brunnen. Naturligtvis har även Kung Carl XVI Gustav gästat oss.
Idag har naturligtvis dagens spabehandlingar lite gemensamt med Dr. Olof Lagbergs kallvattenskurer från början av 1800 talet.
Varefter åren led så moderniserades givetvis behandlingarna. Idag är Brunnen ett modernt kur- och konferenshotell med varje komfort som man kan önska.
I vår restaurang serveras det lunch måndag till fredag, medan kvällarna bjuder på mat ifrån vår à la carte-meny. Du kan kan även njuta av att glas vin till maten från vår vinlista med ett sortiment av viner från hela världen. På eftermiddagarna, tisdag till lördag, serverar vi Brunnens Afternoon Tea med nybakade scones med marmelader, nygräddade våfflor med sylt och grädde, tårta och hembakade kakor.
Vår matfilosofi.
Vi strävar alltid efter är att ge gästen den bästa slutprodukten genom att ta ansvar för vår jord, tänka på miljön och respektera råvaran. När det gäller kött och grönt försöker vi i den mån det är möjligt att använda Svenska råvaror och gärna med så korta transporter som möjligt. Den fisk som serveras kommer för det mesta från Atlanten, Sverige och Norge. Vi ser även till att alltid ha koll på att all fisk från havet kommer från hållbart fiske där det finns stadiga bestånd. Om du som gäst är intresserad av vilka regioner, zoner och fångstsätt som använts, fråga gärna.
Successivt jobbar vi med att byta ut frukostbuffén så att den blir helt ekologisk och KRAV-certifierat.
Tjänst: Hovmästare / senior service
Ansökningar behandlas löpande
Anställning: Tillsvidareanställning 100% efter 6 mån provanställning.
Tillträde: 15 september
Lön: Enligt överenskommelse
Sista dag för ansökan: 31e augusti
Välkommen med din ansökan till en riktigt skön arbetsplats.
Kontakt
Piero Pastore - restaurangchef
piero.pastore@sbrunn.se