OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Eatery är en snabbt växande konceptkedja för mat och möten. Eatery har idag 10 restaurang- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet samt i Lund. I koncernen finns även bolaget Canteen by Incontro som är en av Sveriges största leverantörer av mat till offentlig sektor.
Verksamheterna inom Eatery drivs under varumärkena: Eatery, van der Nootska Palatset – en del av Eatery, Campus by Eatery samt Canteen by Incontro.
Eaterys vision är att bli Norra Europas mest omtyckta mat och mötesaktör. Vi ska erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag tio restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar närmare 30,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.
Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet och där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge en service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:
Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.
Om dig
Som Hovmästare på Eatery Gärdet är ditt huvudmål att leverera service i världsklass! Du är en naturlig ledare som gillar att coacha dina medarbetare och tar lärdom av dina kollegor. Du är en person som älskar service, mat och dryck. Att ge det lilla extra och leverera en personlig service på hög nivå är självklart för dig. Du har tidigare arbetat som Hovmästare och är van att leda och fördela arbetsuppgifter på plats.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Hovmästare kommer ditt huvudansvar i första hand vara att jobba med vår à la carte. Du kommer tillsammans med Platschefen vara med i planering och kontakten med gästen inför arrangemangen och eventen på restaurangen. Du säkerställer att restaurangen håller ett bra flöde och du är kommunikationen mellan kök och servis. Du leder och fördelar arbetet i matsalen före, under och efter service. Du gör även bords- och stationsindelningar, och har avstämning med ditt team innan och efter service. Du arbetar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, lönsamhet och personal nöjdhet.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Vi erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.
Ansök
Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Jenny Lindahl på jenny.lindahl@eatery.se eller Jessica Hurtig Räms, HR-ansvarig på jessica.hurtig@eatery.se
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.
Välkommen med din ansökan!