OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som hovmästare på Fjällrestaurangen består dina arbetsuppgifter framförallt av att arbeta och leda servicen under kvällstid, men även en del dryckesarbete i form av menyer, inventering och beställningar kommer att ske. Du kommer jobba vid sidan av och rapportera till en F&B-manager som stöttar dig i allt som behövs.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av matsalsarbete, gärna en period som hovmästare på en á la carte-restaurang. Du har ett starkt intresse för mat och dryck, samt tycker att god och flexibel service är väldigt viktigt. Du vill leda och utveckla våra medarbetare så att vi kan bli bättre i vår service och i det dagliga arbetet. Slänger vi in en gnutta ödmjukhet och lagarbete i detta så är du personen för oss. Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till vintersäsongen, och fungerar allt bra i sommar så kommer det finnas alla möjligheter till det.
Anställningen startar i början av juni och omfattar 75%.