OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi omgrupperar och gästerna blir fler, så nu söker vi ännu en hovmästare till vår härliga familj i Bistron. Vi söker dig med stor erfarenhet och ett passionerat förhållande till mat, dryck och människor. Här får du ett omväxlande jobb i ett tajt team, omgiven av underskön natur med utblick mot Kattegatt.
Vem är du?
En klippa, en högerhand, en som verkligen älskar service och teamwork. Likt en ninja kan du parera det mesta som händer under service med en fantastisk struktur och ordning.
Du ska älska arbeta kväll och helg.
Du nördar gärna ner dig och letar anledningar till att förbättra service och upplevelser varje dag.
Du har ett nära arbete med restaurangchefen, bygger tillit i teamet och ser alltid gruppens bästa.
Servering kan du som rinnande vatten och dryckeskunskap är kul. Den ena dagen är inte den andra lik. Ena dagen i baren, andra dagen egen station och tredje dagen dörren. Här är det din planering som styr hur ni ska arbeta på kvällen (utefter vissa riktlinjer, så klart).
Dina arbetsgifter
Ansvara för att se till att upprättade/överenskomna tidsramar hålls.
Arbeta aktivt för att uppnå budget och prognoser, restaurangchef ansvarar för att visa, stötta och tilldela material för detta.
Arbeta aktivt för att maximera försäljningen.
Ansvara för att all försäljning sker med korrekt ersättning enligt gällande prislista för samtliga varor.
Ansvara för att nollbongar inte används och att samtliga felslag attesteras.
Säkerställa att alla rumsnotor är rätt, rätt namn på rätt rum, namnteckning och namnförtydligande.
Utbilda personal löpande gällande rutiner runt kassahantering.
Ansvara för att personalens dagskassor görs enligt fastställda rutiner.
Ansvara för att schemakoll görs och åtgärdas dagligen och veckovis.
Förbereda bord och övriga serveringsytor genom att duka, hålla rent och snyggt.
Hjälpa gäster att välja maträtter genom att svara på frågor om mat och dryck, redogöra för ursprung, innehållsförteckningar samt rekommendera passande drycker.
Ta beställningar till köket, informera om allergier och speciella önskemål.
Se till att gästen får korrekt nota och att betalning sker av gäst enligt aktuella prislistor.
Söka och ge information. En klar och tydlig kommunikation mellan kollegor och avdelningar på Torekov Hotell.
Teknikaliteter
Vi använder oss av Hotsoft, Waiteraid och Trivec. Det är önskvärt att du kan dessa eller är lättlärd.
Körkort är bra att ha. Torekov ligger väldigt vackert, men ute på landet dit kollektivtrafiken inte alltid går. Eller om du älskar att cykla i ut och skur, det fungerar det med.
Varför ska du jobba hos oss?
I det här arbetet kan vi erbjuda dig bland annat:
Gemenskap och ett härligt team
Utvecklingsmöjligheter
Generösa personalförmåner på GRAM Groups alla anläggningar
Erfarna ledare, kollektivavtal, ordning och reda
Arbeta med härliga gäster i en vacker arbetsmiljö nära havet
Med bra planering blir det många skratt i teamet och det får dig att trivas i vår härliga familj i Bistron.
Om anställningen
100% tillsvidareanställning (provanställning tillämpas).
Start april/maj 2023.
Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal tillämpas.
Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan via vår jobbsajt eller mejla cv och en text om dig till jessica.marin@torekovhotell.se
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan!