OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hôtel Reisen söker nu hovmästare till frukost och lunch.
Om Hotel Reisen
Hotellet är beläget på Skeppsbron med utsikt över Saltsjön och använde den historiska Gamla Stan som sin pittoreska och berättande bakgrund.
Grunden för byggnaden går tillbaka till 1619.
Att säga att Hotel Reisen har en rik historia är en mild underdrift.
Vår byggnad har varit ett halvlagligt kafé, lagerbyggnad, bordell, spritbutik och ett epicentrum för några av de mest framstående poeterna i Europas historia.
Under senaste 400 åren har byggnaden välkomnat adelsmän, sjömän, du och jag och Bellman.
Människor med berömmelse, makt, nöje eller poesi och du.
Sedan 1819 har byggnaden fungerat som hotell.
Från juli 2021 är Hotel Reisen en del av Hyatt och är ett lyxigt boutiquehotell.
Hotellet har 144 olika rum och erbjuder både sviter med privat bastu och underbara rum med utsikt över vattnet.
Upplev vår Tjärn, vår tolkning av en typisk liten sjö mitt i skogen eller njut av en middag I vår restaurang där vi serverar klassiska Svenska ratter med en modern twist.
Hotellet har också ett gym och två barer.
I skandinaviska termer betyder ordet Reisen "resa"
- som vi anser vara den perfekta, välkomnande metaforen för Hotel Reisens gästupplevelse:
Vi ber dig inte att imitera historien, utan att använda vårt eklektiskaförflutna för att skapa dina egna berättelser.
Kort sagt:
Hotel Reisen låter dig uppleva det bästa av vad Stockholm har att erbjuda – på axlarna av dåtidens giganter.
Följ @hotelreisen på Facebook och Instagram och tagga dina foton med #TellYourTale.
Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
· har tidigare erfarenhet av liknande tjänster
· har minst 2 års erfarenhet inom á la carte servering
· är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
· motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
· är social och trevlig
· är initiativtagande
· är ambitiös och målmedveten
· är passionerad i mat, dryck och service i världsklass
· är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
Om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare med start senast 1 juli.
Du kommer bl.a. ansvara för
· leda och fördela arbetet i matsalen före, under och efter service
· göra bords och stationsindelningar, och har brief med ditt team före och efter service
· kvalitetssäkra service och säkerställa att personal och gäster har den bästa tänkbara upplevelsen
· planering av skift och optimering av personal för frukost och lunch tillsammans med restaurangchef
· planering av bokningar
· svara i telefon och mail
· hantera gästklagomål och serviceavvikelser
· hantera kassarapporter
· formar utbud på frukosten tillsammans med restauranchef
· hanterar dagliga beställningar
· upprätthålla goda relationer med våra leverantörer
· upprätthålla företages rutiner och policy
· upplärning av nyanställda
Hos oss jobbar du i ett starkt och duktigt team där du får möjlighet att växa och utvecklas. Vi värdesätter trivsel hos våran personal allra högst. Har personalen roligt och trivs på jobbet, gör även våra gäster det.
Vi ser fram emot er ansökan.
Kontaktpersoner på detta företaget
F&B Manager Kicki Hantsaridou
08-51713882
Kökchef Leif Melin
08-54513992