Hovmästare till Hötorget

Hovmästare till Hötorget

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Hovmästare till O´Learys Hötorget
O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en bred erfarenhet inom restaurangyrket och känner sig bekväm att ta en servisstation eller att hoppa in i baren. Du har genomfört en STAD-utbildning och har arbetat som skiftledare/hovmästare med ansvarsuppgifter tidigare. Att coacha ett team till att styra en fullsatt restaurang är något du har erfarenhet av och vi ser att du har en god datorvana och tidigare arbetat med schemaläggning. Vi ser att du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. Självklart har du goda kunskaper om mat och dryck. 

Personliga egenskaper
Som person är du en glädjespridare, uppmärksam på din omgivning och ser vad som behöver göras på enheten. Du är en naturlig och ödmjuk ledare som arbetar strukturerat och delegerar uppgifter och coachar ditt team med tydlighet. Du är en problemlösare som agerar proffesionellt och behåller ditt servicefokus i både lugna och stressiga situationer.

Meriterande
Har du tidigare erfarenhet av O´Learys-verksamhet eller annan franchiseverksamhet är det meriterande. Det är även meriterande om du har gått en ledarskapsutbildning och om du tidigare har arbetat i Caspeco/Trivec.

Om tjänsten
Som Hovmästare kommer du att agera som restaurangchefens högra hand och driva dina skift själv eller tillsammans med en annan hovmästare. Arbetet innebär att stötta restaurangchefen i att driva enheten så optimalt som möjligt inom O´Learys koncept med hänsyn till såväl gästernas trivsel, personalens behov och restaurangens ekonomi. Du kommer att öppna och stänga restaurangen enligt givna direktiv och vara den som ansvarar för att rutinerna följs vid de tillfällen som restaurangchefen inte är på plats. Du kommer att arbeta aktivt i driften under ditt skift och stöttar personalen på dem områden där behovet finns, exempelvis som bartender och servis. Du och dina kollegor kommer tillsammans att sträva efter att varje gäst är nöjd och får ett fantastiskt besök hos oss och det är du som har det huvudsakliga ansvaret för gästnöjdheten under ditt skift. Vid de tillfällen som problem uppstår under driften kommer du vara den som ansvarar för att lösa dem och koppla in de parter som behövs för att lösa situationen. 

Övrig information
Du kommer att delta aktivt i den dagliga driften vilket innebär att arbetstiderna är oregelbundna och kommer att infalla under dagtid, kvällstid och helger. Vid stora matchkvällar är det givet att närvara. Minst 3 kvällar / veckan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stockholm Super Dome AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 april 2022
  • Ansök senast: 31 maj 2022

Liknande jobb


Erfaren extra servispersonal ala carte LA CHOUPETTE, Danderyd

22 december 2024

Hovmästare

Hovmästare

20 december 2024

19 december 2024