OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, golf, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi har öppet året om och är ca 23 medarbetare. Sabis grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se
Vi söker en Hovmästare till vår restaurang på Krusenberg Herrgård som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Du ansvarar för arbetsledning och planering av matsalsarbete samt säkerställer att rutiner följs när vår restaurangchef inte är på plats. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås.
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från liknande verksamhet (med konferens och bröllop). Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Har du dessutom en sommelierutbildning är det meriterande.
Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningssam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård.
Arbetet är heltid och förlagt dagar, kvällar och helger på rullande schema. Tillgång till körkort och bil fordras. Tillträde snarast!
Vid frågor om tjänsten kontakta restaurangchef Robin Eliasson tel: 018-180300.
Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson