OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
La Girafe är belägen på vackra Kungsholmen och Fleminggatan 39. Med en utveckling av kvarterskrogsandan fräschar vi nu till vår matsal med nya möbler, varm färg och form. Vi uppdaterar vår meny, behåller vårt mångkulturella Paris varmt om hjärtat men fyller på den med den mer folkliga smaken.
Restaurangen drivs av Nordrest i samarbete med Pontus Frithiof. ”För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gästen en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom ditt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster oavsett tillfälle. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor //Pontus Frithiof ”
Kort om tjänsten
Till rollen som hovmästare söker vi dig som har stor passion för restaurangbranschen, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med teamet vill driva verksamheten med framgång. Som hovmästare har du det huvudsakliga ansvaret för planering av bokningar och miljön i restaurangen. Rollen kan även innebära en del administrativa sysslor och du är arbetsledare och ansvarig för service i restaurangen. Vi tror att du gillar att både arbeta självständigt och att vara en del av ett team. Vi vill att bemötandet och miljön i vår restaurang ska spegla det engagemang vi lägger ner på maten. Här blir du en viktig person som ska kunna skapa den känslan.
Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjligheter att utvecklas och till en en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla tillgänglighet, glädje och positiva överraskningar.
Fler saker som gör livet på Nordrest extra trevligt
- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Möjlighet att delta i motionslopp
- Stor kick-off för alla varje år
- Möjlighet till kompetensutveckling
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ
Vem är då vår nya drömkollega?
Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.
Vi vill att du har:
- Intresse för mat och dryck
- Tidigare erfarenheter från restaurang och som hovmästare
- Kassa- och datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter och förväntar oss att du tar ditt arbete på allvar och är ansvarfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus och levererar toppklassig service. Det är samtidigt viktigt att vi har roligt på jobbet!
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning på 6 månader.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt överenskommelse.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund