HOVMÄSTARE TILL NYA KITCHEN & TABLE SUNDSVALL

HOVMÄSTARE TILL NYA KITCHEN & TABLE SUNDSVALL

Arbetsbeskrivning

Located in the center of Sweden, Sundsvall is the university city who will get a brand new hotel in 2021. A top hotel in Sundsvall in a “new” part of the city, which is still very centrally located and also right by the Selångers river.

The hotel will provide 270 rooms, restaurants, bars, rooftop terrace, spa and a large conference area, elegant and cosmopolitan with a tough edge. This Clarion Hotel should not just be a hotel. We will refine every detail and create meeting places that make life easier for the hotel’s guests. We chisel out a vibrant Living Room, a flexible and inspiring conference area, a restaurant that the guest wants to return to all hours of the day, a spectacular rooftop bar, an international spa and hotel rooms that create well-being and relaxation.

The roof bar’s design sparkles with polished brass details that meet a powerful base palette of limestone, smoked oak and a black ceiling. Gold-toned mirrors behind the bar and on the wall behind the site-built sofa create a warm background that reflect the view.


HOVMÄSTARE TILL NYA KITCHEN & TABLE SUNDSVALL


I september 2021 slår vi äntligen upp dörrarna till Kitchen & Table Sundsvall. Nu letar vi efter de mest passionerade och drivna medarbetarna som vill vara med oss på resan för att sätta restaurangen på kartan.

I Clarion Hotel Sundsvalls näst högsta våning hittar du vår fun dining restaurang och skybar signerad entreprenören och stjärnkocken Marcus Samuelsson. Här på Kitchen & Table har vi inspirerats av Manhattans internationella smaker i kombination med lokala råvaror från just Medelpad.

Köket och baren har en stor passion för hållbarhet i sina kreationer och den speciella takbaren med panoramautsikt över stenstaden kommer lägga stor fokus på hantverkcocktails.

Genom Kitchen & Table Sundsvall blir du en del av ett passionerat och internationellt team.
BY MARCUS SAMUELSSON är namnet på vår restaurangfamilj, döpt efter den kreative chef som är inspiratören till de olika varumärken vi representerar. I vår portfölj ingår flera varumärken och vi har idag över 30 olika restauranger i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera upplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?

Just nu söker vi en erfaren och ambitiös Hovmästare som ska vara med och sätta hotellets nya restaurang på kartan i Sundsvall. Du kommer tillsammans med teamet att vara med och etablera konceptet och ingå i hotellets supervisor-grupp, du rapporterar till Restaurangchef.

Som Hovmästare har du en enormt viktig roll i att skapa en unik upplevelse för restaurangens gäster samt att leda teamet i att ge fenomenal service. Vi ser att du har en gedigen erfarenhet från branschen och har ett brinnande intresse för mat och gedigen dryckeskunskap. Din energi smittar av sig, du är initiativrik, kreativ och en riktig problemlösare. Du drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar och du tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!
Vill du bli en del av vår framtid i Sundsvall? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

---------------------------------------

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom:

• Operativt arbete där du förväntas vara i driften största delen av din arbetstid och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Leda och fördela arbetet samt schemaläggning inom avdelningen i samråd med närmsta chef.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål/merförsäljning för avdelningen, samt vara en förebild.
• Att tillsammans med närmsta chef ta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet genom arbete i hotellets gästnöjdhetssystem.
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.

Rekrytering kommer ske löpande därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Sundsvall
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 juni 2021
  • Ansök senast: 18 juni 2021

Liknande jobb


25 november 2024

MAX söker medarbetare

MAX söker medarbetare

25 november 2024

Assistant Manager

Assistant Manager

25 november 2024