OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inuti Ulriksdals Värdshus ligger Emmer, där skapar vi framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur. På våren klipps fåren och på sommaren är det full fart i trädgårdsgrillen. Hösten inleds med att safta, sylta och pickla skörden från den ljuva sommaren och vår egen odling. Året avslutas med ett välbesökt julbord i unik miljö, med egenkryddad sill och våra grödor från köksträdgården. Här möter det kulturhistoriska arvet framtidens matlagning och drömmen om ett slutet kretslopp.
Vem är du?
Du vill med stor kreativitet och värme skapa en upplevelse för våra gäster, ser utmaningar och inte problem.
Förutom den självklara servicekänslan efterfrågas en ödmjuk person som gärna delar med sig av sina kunskaper men också tar till sig av andras. Kreativiteten ska genomsyra hela restaurangen och det tänker vi oss sker genom en gemensam filosofi, strävan och glädje.
Vi ser gärna att du har:
Sommelierutbildning • Minst 6 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande position inom restaurang • Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift
Din roll Som hovmästare är du oftast första ansiktet som gästen möter. Du tar emot bokningar, både över telefon, mail och på plats och ser till att servicen är på topp. Du upprätthåller en kommunikation mellan alla avdelningar så som kök, servis, ledning och gäster. Du är lyhörd och hjälper till i arbetet att föra restaurangen framåt och att behålla den kvalité och atmosfär vi skapat och skapar varje dag.
Som arbetsledare under din arbetsdag leder du servisen genom att vara alert och påminna om vikten av kunskap vad det gäller mat, vin och kombinationer av dessa. Du har en stor del i att styra motivationen, stämningen och humöret i matsalen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Start: Omgående
Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.
Vad erbjuder vi? Ulriksdals värdshus ligger vackert vid Edsviken och är ett hus fullt av förväntningar och möjligheter. Vi är ett gott gäng i ett gammalt värdshus som serverar modern mat med fokus på det gröna. Vi är stolta över att vi har egen trädgårdsodling som vårt kök flitigt använder. Att göra den röda (gröna) tråden mellan trädgård, kök och matsal ännu tydligare. Våra arbetsdagar är fyllda av kreativitet, unika upplevelser och vi är en rolig arbetsplats med bra förmåner.
Restaurang Emmer besöks för lunch och middag. Värdshuset står för trädgårdsaktiviteter, konferens, firande, bröllop, julbord och mycket mer. Hos oss trivs du om du gillar att ge förstklassig service men inte tvekar på att dra på dig gummistövlar för att hjälpa till i trädgårdsodlingen ibland.
Restaurang Emmer och Ulriksdals Värdshus ingår i Svenska Brasserier tillsammans med systerkrogarna Sturehof, Aira, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Luzette. Vi erbjuder en trygg och rolig arbetsplats med stort utrymme för utveckling.