Hovmästare till Sörbyn lodge

Arbetsbeskrivning

Hej nu söker vi på Sörbyn Lodge en Hovmästare för en ca 75% tjänst (Stor chans för mer). Vill du vara med och lyfta oss till nya höjder?
Då bör kunna hantera många järn i elden. Du bör ha nära till skratt och kunna hantera engelska och svenska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av likande tjänster samt öga för detaljer och inte vara rädd för att hjälpa till där det behövs. Vid frågor eller funderingar Maila micke@sorbyn.se intervjuer sker löpande och anställnings start är så snart vi hittar rätt person.
Övernattningsmöjlighet finns bil och körkort är att rekommendera.
Sörbyn lodge ligger ca 30minuter utanför Boden

Våran matvision på Sörbyn Lodge
Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Det är vår fasta övertygelse. Och utifrån det tar vi konkreta beslut varje dag. Ett sådant beslut är att se till att det lokala ekologiska och miljömärkta sortimentet er huvudfokus i vår restaurang.
Vårt långsiktiga arbete med att hela tiden skapa förtroende till våran kunder och skapa starka engagemang i miljöfrågor, vår miljöcertifiering och våra tankar kring hållbart företagande.
Efterfrågan på varor med ekologisk märkning eller miljömärkning ökar och dagens restauranggäster ställer höga krav på att det som serveras är hållbart och etiskt producerat. Att kunna erbjuda ett stort utbud av hållbara produkter är idag en självklarhet.
Något det talas mycket om är att man ska satsa på närodlat. Men vad innebär närodlat? Närodlat och närproducerat används oftast om livsmedel och betyder att varan är odlad eller producerad nära där du gör dina inköp. Däremot säger begreppen inget om påverkan på miljön.
Det finns alltså ingen allmän definition av vad det innebär med närodlade och närproducerade livsmedel mer än att det är något som tillverkats eller odlats nära den plats som den säljs på. Nära definieras inte heller, hos oss betyder det lokalt eller regionalt.
Det finns olika skäl till att vilja köpa närodlade och närproducerade varor. Det kan till exempel vara så att man vill gynna producenter och näringsliv i hembygden. Det kan vara att vi vill ha så färska produkter som möjligt eller att vi vill minska den miljöbelastning som långa transporter medför, det sistnämnde ser vi på Sörbyn Lodge som otrolig viktigt i frågan, då transportutsläpp sättes upp mot ekologisk produktion.




Valen är många och att veta vad man ska välja att servera kan vara svårt. Här berättar vi om några av fördelarna med att vi väljer just ekologiskt/ närodlade producerade varor till våran gäster .
• Ekologiska/Närodlade livsmedel är producerade på ett sätt där man strävar efter att använda naturresurser som exempelvis energi, jord och vatten på ett hållbart sätt
• I ekologisk livsmedelsproduktion står frågan om biologisk mångfald och djuromsorg högt på agendan
• Ett ekologiskt lantbruk bedrivs utan att växterna besprutas med naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel. Och istället för konstgödsel får växterna näring genom naturlig gödsel. Det är inte heller tillåtet med genmodifiering
• Vi jobbar med lokala råvaror som med en modern innovativ teknik speglar den genuina matkulturen i närområdet.
• Odla, grava, fermentera, salta, röka, halstra er dom förvaltnings metoder som vi i Sörbyn kommer att bygga våran matsedel runt. Detta säkerställer att vår matsedel er fri för konserveringsmedel och bygger på tradition och lokalitet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sörbyn Lodge AB Gunnarsbyn
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 november 2021
  • Ansök senast: 18 december 2021

Postadress

Sörbyn 222
Gunnarsbyn, 96197

Liknande jobb


Karismatiskt Driftansvarig

25 november 2024

Hovmästare till Pinchos Linné

Hovmästare till Pinchos Linné

23 november 2024

Hovmästare

22 november 2024