OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Storhogna Högfjällshotell och Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö!
Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet.
Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.
Arbetsuppgifter
Tjänsten som Hovmästare för vårt serverings- och barteam består av att;
- Strukturera, leda, fördela och följa upp arbetet i våra restaurangverksamheter
- Gästmottagande, bordsbokningar, och festvåningsarrangemang
- Träning och utveckling av vårt serveringsteam
- Kontroll och beställning av drycker m.m
- Planering och samarbete med bokning, reception och kök
- Kassahantering och redovisning
- Delaktig i idé- och konceptutveckling
Du rapporterar till restaurangchefen. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst.
Vi serverar frukostbuffé, lunchbuffé, kvällens 3-rätters middag, en mindre barmeny 12-21 samt en mindre a la carte meny kvällstid. Våra gäster njuter av mat och dryck i vår fantastiska Vinterträdgård!
Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglad och du behöver kunna identifiera dig med de orden!
- Personalboende finns
- Vi har kollektivavtal
- Vi har fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop!
- Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss!
Vi söker dig som vill jobba:
- Sommarsäsongen 5 juli-20 augusti
- 5 juli 2021 -20 april 2022
- Eller med möjlighet till tillsvidareanställning
Anställningsgrad: 75-100%
Din profil och dina personliga egenskaper
Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa!
Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka skall vara att förmedla vår känsla till gamla och nya gäster!
Som person är du sannolikt;
- Öppen, lyhörd och ansvarsfull och ser utmaningar som möjligheter
- Trivs med arbete i högt tempo och tycker om att vara steget före
- Serviceglad, gästfokuserad och en stark säljare
- Mycket intresserad av mat och dryck
- En lagspelare som sätter en ära i att skapa ett starkt, drivande och säljande team
Vi ser gärna att du;
- Önskar utvecklas inom branschen och drivs av att stärka och driva ett team
- Tidigare arbetat med Hotsoft och Anker
- Har barerfarenhet samt vin & dryckesutbildning
Hovmästaren är en viktig kugge i vårt team och en god ambassadör för Storhogna Högfjällshotell & Spa.
Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-04-15. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till verkställande direktör Charlotte Mannerson på charlotte@mannerson.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583