OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Välkommen till en magisk arbetsplats i fjällen!
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig! Nu söker vi nya stjärnor som kan förstärka vårt team från november/december till slutet av april.
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
Kollektivavtal
Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
Skipass
Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
Personalboende
Som hovmästare på Fjällrestaurangen består dina arbetsuppgifter framförallt av att arbeta och leda servicen under kvällstid, men även en del dryckesarbete i form av menyer, inventering och beställningar kommer att ske. Du kommer jobba vid sidan av och rapportera till en F&B-manager som stöttar dig i allt som behövs.
Vi söker dig som:
Gärna har åtminstone 5 års erfarenhet av matsalsarbete, gärna något av dem åren som hovmästare på en á la carte-restaurang. Du har ett starkt intresse för mat och dryck, samt tycker att god och flexibel service är väldigt viktigt. Du vill leda och utveckla våra medarbetare så att vi kan bli bättre i vår service och i det dagliga arbetet. Slänger vi in en gnutta ödmjukhet och lagarbete i detta så är du personen för oss. Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till sommarsäsongen, och fungerar allt bra i vinter så kommer det finnas alla möjligheter till det.
Anställningen startar i november/december och omfattar 75%.