OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en vikarierande hovmästare / servitör som kan leda och fördela arbetet i matsalen helst med en dokumenterad kunskap om vin, gärna sommelier. Det finns möjlighet till förlängning, besked lämnas under hösten. Det går också att öka tjänstens omfattning.
Det är ett krav att kunna formulera sig på svenska i skrift. Många bokningar kommer in via mejl.
Arbetsuppgifterna är att ta göra PM, ta emot gäster, placera gäster men att också servera vid några bord. Även en del arbetsledning.
Omfattning 75%, men kan anpassas efter behov.
Kunnig och strukturerad teamplayer med glimten i ögat. Någon som trivs i vår över 100 år anrika restaurang med fokus på skaldjur och fisk. Viktigt att den sökande har ett genuint intresse av mat samt vin och mat i kombination.
Företaget är familjeägt med samma ägare sedan 1969. Företaget har kollektivavtal.
I princip enbart arbete eftermiddag och kväll, tisdag till lördag. Ledigt söndag och måndag.